26/04/2024 7:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Ποντικοί” τρύπωσαν σε σπίτι στα Σπάτα και βρήκαν… θησαυρό!

Χρυσαφικά μεγάλης αξίας και μετρητά έκαναν φτερά! Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτηςόταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί


Κάτι ήξεραν προφανώς οι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε μονοκατοικία στα Σπάτα και έφυγαν με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά 87.000 ευρώ. Ακόμα να συνέλθει από το σοκ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του και διαπίστωσε πως η μπιζουτιέρα με τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε σε ένα φάκελλο είχαν κάνει φτερά.

Με πλούσια λεία έφυγαν μέλη συμμορίας που «τρύπωσαν» σε μονοκατοικία στα Σπάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr οι κλέφτες άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας και 87.000 ευρώ σε μετρητά!

Οι δράστες, σύμφωνα με καταγγελία του 64χρονου ιδιοκτήτη, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και μπήκαν στο εσωτερικό της οικίας. Έψαξαν το σπίτι και στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας βρήκαν σε μια μπιζουτιέρα τα χρυσαφικά και σε έναν φάκελο τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα των 87.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες με τα κλοπιμαία χάθηκαν στο σκοτάδι. Ο ιδιοκτήτης το βράδυ της Τρίτης όταν επέστεψε στην οικία του στη οδό Αγραύλου στα Σπάτα, είδε το σπίτι του άνω – κάτω.

Προχωρώντας στο υπνοδωμάτιο του, διαπίστωσε ότι ο «μικρός θησαυρός» που έκρυβε είχε κάνει φτερά. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν δικυκλιστές της ΔΙ. ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής στους οποίους κατήγγειλε την κλοπή.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των μελών της σπείρας διαρρηκτών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Σπάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Αυτός είναι ο πιο ψυχρός πληρωμένος εκτελεστής! Τον βρήκαν “τσιμεντωμένο” στον Ωρωπό

Σημείο καρμανιόλα στο νεκροταφείο Σπάτων – Δύο τροχαία σε λίγες ημέρες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *