27/04/2024 3:52 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Θρήνος για τον Δημήτρη που “έφυγε” στο τροχαίο στην Αττική Οδό

Το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια – Μία ώρα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν οδηγό και συνοδηγό


Δεν άντεξε τελικά ο 56χρονος Δημήτρης Σιάσος και έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αττική Οδό προς το αεροδρόμιο στα Σπάτα, όταν ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, που σύμφωνα με πληροφορίες το προπορευόμενο (ασημί) σταμάτησε στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα αυτό που ακολουθούσε (μαύρο) να το χτυπήσει πίσω και αριστερά.

Το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το αεροδρόμιο, λίγο μετά την έξοδο για τα εμπορικά καταστήματα. Σπαράλια έγινε το ένα αυτοκίνητο όπου επί μία ώρα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν οδηγό και συνοδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου βγήκαν αμέσως, ενώ οι επιβαίνοντες του πρώτου απεγκλωβίστηκαν μετά από 40 λεπτά από τους πυροσβέστες, με τον συνοδηγό να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο στην Αττική Οδό έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και εννέα πυροσβέστες. Για περίπου δύο ώρες σημειώθηκε αυξημένη κίνηση και εκτροπή κυκλοφορίας από τη γέφυρα προς τα εμπορικά καταστήματα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν ο άτυχος 56χρονος τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Δημήτρης Σιάσος κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα όπου εργαζόταν και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Το νήμα της ζωής του ωστόσο κόπηκε ξαφνικά στο ατύχημα όταν συγκρούστηκαν με σφοδρότητα δυο οχήματα.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στο χωριό του ,το Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας, σε κλίμα οδύνης, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Την εκφορά συνόδευσαν μισή ώρα νωρίτερα στην Εκκλησία η μητέρα, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί…

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Τέλης Αδαμόπουλος

Bούλα: Χτύπησε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος

Η μέρα που έκλαψε όλη η Ραφήνα! Έξι χρόνια χωρίς τον Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *