20/04/2024 6:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Τέρας” βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το παιδί τους

Σύμφωνα με την καταγγελία την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης. Έβαλε τον “λύκο” να φυλάει τα “πρόβατα’! Βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί. Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να την βίασε, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας 46χρονος άνδρας από χωριό του δήμου Ηρακλείου βίασε την 13χρονη κόρη της συζύγου του από τον προηγούμενό της γάμο.

Όλα έγιναν την Δευτέρα και ενώ η αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί. Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να την βίασε, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε και έσπασε τη σιωπή του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μάλιστα συχνές, αφού όπως καταγγέλθηκε φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου 1 φορά την εβδομάδα. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ελήφθη βιολογικό υλικό, αλλά και από παιδοψυχίατρο.

Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Φόνσου: “Πήγα στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά, και τον βρήκα με… έμφραγμα”

Σεισμός ταρακούνησε τη Ραφήνα

Μπαράζ διαρρήξεων στο Πόρτο Ράφτη – Για μισή ώρα έλειπε και έκαναν το σπίτι άνω κάτω

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *