24/04/2024 5:26 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: Μπαμπάς και γιος πήραν στο κυνήγι διαρρήκτη!

Κραδαίνοντας το κατσαβίδι τους φώναζε «θα σας σουβλίσω, θα σας σουβλίσω»


Μπαμπάς και γιος πήραν στο κυνήγι τον νεαρό διαρρήκτη που μαζί με άλλους δράστες είχαν προηγουμένως μπουκάρει στο σπίτι τους, Η καταδίωξη που ακολούθησε όταν τους πήραν χαμπάρι θύμιζε σκηνές από αστυνομική ταινία. Ο διαρρήκτης που έπεσε στα χέρια τους κρατούσε ένα κατσαβίδι στα χέρια και τους απειλούσε ότι θα τους σουβλίσει, ενώ οι δύο άνδρες έδιναν μάχη για να τον ακινητοποιήσουν.

Η κινηματογραφική σύλληψη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Οι τέσσερις κακοποιοί μπήκαν στη διώροφη οικία παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με την vradini.gr μεγαλύτερος γιος από την εφαρμογή του κινητού του ενημερώθηκε για την διάρρηξη και έβλεπε live τους κλέφτες να μπαίνουν στο σπίτι του. Αμέσως τηλεφώνησε στον αδερφό του και τον πατέρα του, και μέσα σε λίγα λεπτά, με διαφορετικά οχήματα έφτασαν έξω από την οικία τους.

Τότε είδαν μπροστά τους τέσσερις κουκουλοφόρους να προσπαθούν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen. Τους κυνήγησαν και πρόλαβαν να κατεβάσουν από το όχημα έναν νεαρό που κρατούσε στα χέρια ένα κατσαβίδι. Οι συνεργοί του τον εγκατέλειψαν και χάθηκαν στο σκοτάδι. Ο ένοπλος κακοποιός αφηνιασμένος προσπαθούσε να διαφύγει. Κραδαίνοντας το κατσαβίδι τους φώναζε «θα σας σουβλίσω, θα σας σουβλίσω».

Ο πατέρας και οι δύο γιοι του μετά από πάλη σώμα με σώμα, κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν και να τον αφοπλίσουν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ που πέρασαν χειροπέδες στον σεσημασμένο διαρρήκτη. Στην κατοχή του βρήκαν 22 ρολόγια χειρός, τα οποία είχαν κλέψει την οικία των θυμάτων. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ η Ασφάλεια Σπάτων – Αρτέμιδας αναζητά τους τρεις συνεργούς του.

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Αρτέμιδα: Μπούκαρε με το αυτοκίνητο σε φυτώριο (φωτό)

Aνατολική Αττική: Αυτές είναι οι τιμές στα ενοίκια – Ποιές περιοχές είναι στα ύψη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *