25/04/2024 8:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Aπαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, κανονικά τα δρομολόγια για Μαρμάρι

Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου


Χάλασε ο καιρός και τα εννιά ποφόρ έφεραν προβλήματα με τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας. Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για το Μαρμάρι. Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ και από το λιμάνι του Λαυρίου. Στον Πειραιά δεν αναχώρησαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες.

Συγκεκριμένα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαύριου έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν αναχώρησαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για το Μαρμάρι.

Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ και από το λιμάνι του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπου λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποιήσεις των δρομολογίων, αφού από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των ανέμων.

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Προσοχή! Υποπτο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης

H πλατεία Λαυρίου τη δεκαετία του ΄70

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *