28/03/2024 2:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Λαμπερά” εγκαίνια για τη Νίκη Βουδούρη και την “Αυτοπραγμάτωση” (φωτό)

Η... μισή Ραφήνα πέρασε από το Ειδικό Κέντρο να ευχηθεί "καλές δουλειές"


Mε μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου έγιναν χθες Σάββατο 08 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του πρώτου ολοκληρωμένου χώρου ψυχικής υγείας της Νίκης Βουδούρη στην Ραφήνα!

Τις πόρτες του και επίσημα πλέον άνοιξε το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, για παιδιά και εφήβους της παιδοψυχιάτρου Νίκης Βουδούρη. Η γιατρός αλλά και οι γονείς της -επίσης διακεκριμένοι ιατροί Μάκης και Θέμις Βουδούρη- υποδέχτηκαν τον κόσμο που έδωσε το “παρών” και τίμησε με την παρουσία του τα λαμπερά εγκαίνια της “Αυτοπραγμάτωσης”.

Όλη η Ραφήνα πέρασε να ευχηθεί “καλές δουλειές” στη Νίκη Βουδούρη. Από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, τους Αντιδημάρχους Αραπκιλή, Κάρλο, Τσεμπέρη, Βλαχάκη, μέχρι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Βουδούρη.

Ο χώρος ξεχωρίζει από το γούστο και την αισθητική της οικοδέσποινας, ενώ στο πλάι της ήταν και όλη η επιστημονική ομάδα που καταρτίζει το Κέντρο.

Η “Αυτοπραγμάτωση” βρίσκεται στην οδό Δαβάκη Πίνδου 34 (κάθοδος), στη Ραφήνα. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22941 52474 & 6977610614.

Διαβάστε ακόμη: 

Πετάχτηκαν όλοι από τα κρεβάτια τους! Τα 5 ρίχτερ που τρόμαξαν την Ανατολική Αττική

Πολεοδομία Παλλήνης! Τοχει ξανακάνει ο 80χρονος στην Αγ. Παρασκευή, αλλά με καραμπίνα

Μια βραδιά στη Ραφήνα γεμάτη μνήμες και συγκινήσεις (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *