30/04/2024 8:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χειροπέδες σε 46χρονη! Έκλεβε χρήματα από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις Αχαρνές

Την συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω! Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί επτά κλοπές και μια ληστεία


Συνέλαβαν 46χρονη στις Αχαρνές. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας της πέρασαν χειροπέδες για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και ληστεία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών, και μετά από συστηματική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση της κατηγορούμενης ,στις κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αχαρνών, επετεύχθη, ο εντοπισμός της και η πιστοποίηση της δράσης της.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη, προσέγγιζε σταθμευμένα οχήματα και σε περίπτωση που αυτά ήταν ανασφάλιστα εισέρχονταν και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, τιμαλφή, χρήματα και κάρτες τραπεζών, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποιούσε ανέπαφες αγορές προϊόντων σε καταστήματα των Αχαρνών.

Κατόπιν των ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες χθες 2-1-2023, κατελήφθη στην ανωτέρω περιοχή, να έχει αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,2 γραμμ. ηρωίνης και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,06 γραμμ. κοκαΐνης.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) κλοπές και μια (1) ληστεία.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Προαστιακός: Που θα γίνουν οι νέοι σταθμοί σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Καλύβια & Κερατέα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ αισθητός σε Ανατολική Αττική – Που ήταν το επίκεντρο

Ραφήνα: Αχ βρε Στέφανε! Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *