23/04/2024 11:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όποιος γνωρίζει κάτι για τη “Ρίτα”! Αυτοκίνητο στα Σπάτα πάτησε και σκότωσε σκυλίτσα

"Πήγε μια κυρία ηλικιωμένη, την έβαλε σε μια μεγάλη σακούλα με σκοπό να θάψει το ζώο"


Αυτοκίνητο παρέσυρε μέχρι θανάτου μία σκυλίτσα στο Περιφερειακό δρόμο Σπάτων. Μια κυρία που έτυχε να βρίσκεται εκεί πήρε το ζώο και το έβαλε σε μια σακούλα με σκοπό να πάει να το θάψει. Μία κυρία που το τάιζε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον οδηγό του οχήματος αλλά και για την άγνωστη ηλικιωμένη γυναίκα.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στον Περιφερειακό Σπάτων όπως προείπαμε. Το ΙΧ αυτοκίνητο, χτύπησε και σκότωσε τη σκυλίτσα της φωτογραφίας. Η γυναίκα που το φρόντιζε ψάχνει πληροφορίες για τη “Ρίτα”.

Σε ανάρτηση της αναφέρει:

Στις 13 Οκτωβρίου ημερα Πέμπτη μεταξυ 14:00 με 15:00 η ωρα, στην περιφερειακη Σπάτων, λιγο πιο κατω απο το καταστημα με τα παπούτσια VOI και NOI χτυπησε κ σκοτωσε με αυτοκινητο το σκυλάκι της φωτογραφίας τη Ριτα

Ρωτησα πορτα πορτα εναν εναν για περεταίρω πληροφοριες κ εμαθα οτι το σκυλί χτυπήθηκε με δύναμη, πεθανε ακαριαία ,σταματησε η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων κ πηγε μια κυρία μεγαλη σε ηλικία, την εβαλε σε μια μεγαλη σακουλα κ την πηρε αγκαλια με σκοπο να τη θαψει.

ΖΗΤΑΩ τη βοήθεια οσων ηταν μαρτυρες στο περιστατικο,να μου δώσετε παραπανω πληροφοριες για το οχημα, τι χρώμα ηταν, μαρκα, αν ο οδηγος σταματησε, και φυσικα τα στοιχεια αυτης της κυρίας που πηρε το σκυλί.

Το σκυλακι ειχε τσιπακι απο το δημο Σπάτων. Αν μη τι αλλο θα επρεπε να μαθει τα στοιχεια κ να ειδοποιήσει βασει του τσιπ κ δεν τοκανε γιατι εγω η ιδια πηρα τηλ το πρωι στον Δημο κ δεν ηξεραν τίποτα.

ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ με σθενος ψυχης για το ατυχο πλασμα,οποιος γνωριζει οτιδηποτε αλλα εγκυρες πληροφοριες μονο να μου στειλει μηνυμα στο μεσεντζερ (ΕΔΩ). Δε θα ηρεμήσω αν δε μάθω. Πονα η ψυχη μου. Η αδερφουλα της τη ψάχνει. Μη μου πεθανει κ αυτη απο καταθλιψη. Τα σκυλακια τα εχω μεγαλωσει εγω απο μωράκια. Τα πονάω οσο τίποτα κ τα εχω σαν παιδια μου.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ να βγαλω ακρη

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στο Λαύριο! Επιτέθηκε με σιδερογροθιά σε μαθητή

Ζωή Λάσκαρη: 5 χρόνια μετά τον θάνατό της – Τι συνέβη λίγες ώρες πριν πεθάνει στο Πόρτο Ράφτη

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *