25/04/2024 4:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω στο θηριώδες Jeep”! Ο Νίκος Γκαραβέλας σώθηκε από θαύμα (φωτό)

"Εάν οδηγούσα άλλο αυτοκίνητο κι εγώ δεν ξέρω αν θα ζούσα τώρα


Ο γνωστός και αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας σώθηκε από θαύμα! Ήταν ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκη στο τροχαίο που έγινε χθες τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αρτέμιδας, Όπως λέει ό ίδιος μετά την περιπέτεια που είχε αλλά και που συνεχίζει να βιώνει μια και τα χτυπήματα από τη σφοδρή σύγκρουση είναι πολλά: “Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω γιατί οδηγούσα το θηριώδες Jeep Wrangler. Σε διαφορετική περίπτωση και γω δεν ξέρω αν θα ζούσα”.

Όπως σας ενημερώσαμε στο anatolika24.gr το τροχαίο έγινε στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας οδηγός που όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος (υπάρχει αναφορά της αστυνομίας από το αλκοτέστ που του έγινε) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με πληροφορίες έτρεχε με 140χλμ, και στο ύψος του “Albatross” έπεσε πάνω στο Jeep που οδηγούσε ο Nίκος Γκαραβέλας.

Όπως σας είπαμε η σύγκρουση ήταν σφοδρή, κι αυτό που τον κράτησε στη ζωή, ήταν το θηριώδες 4Χ4. Λόγω της μετωπικής σύγκρουσης ο Γκαραβέλας τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού, και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον “Ευαγγελισμό”. Στο τροχαίο ενεπλάκη κι άλλο ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του από την σύγκρουση δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο κι έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του Jeep.

Ο Νίκος Γκαραβέλας, όπως μας είπε ο αδελφός του Γιάννης, έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ αλλά έχει πολλά τραύματα σε όλο το σώμα. Από τα πόδια μέχρι και στο κεφάλι είναι χτυπημένος κι έχει μώλωπες, ενώ αναμένεται να κάνει κάποιες εξετάσεις για να διαπιστώσουν οι γιατροί το μέγεθος των τραυμάτων. “Ευτυχώς που απέφυγε τα χειρότερα. Άγιο είχε. Τον έσωσε το Jeep”, τόνισε ο Γιάννης, ο οποίος ακόμα να συνέλθει από το τηλεφώνημα που του έκανε ο αδελφός του λέγοντάς του, “Έλα στον Ευαγγελισμό, με χτύπησαν με το αμάξι”.

Ο Νίκος Γκαραβέλας πάντως σήμερα  ανέβασε στο fb ένα κείμενο που αφηγείται τι του συνέβη. Διαβάστε το αυτούσιο:

“Εχθες το βραδυ φευγοντας απο το G Radio… ειχα μια σφοδρη μετωπικη συγκρουση με ενα αυτοκινητο με μεθυσμενο οδηγο που περασε στο αντιθετο ρευμα, χτυπωντας .με 140 χιλιομετρα την ωρα περιπου.

Το οτι μπορω και γράφω και ειμαι ζωντανος οφειλεται στο σκληρο Jeep Wrangler που οδηγουσα… και Στον Αρχαγγελο… Το μεσημερι δε η Μανα μου μου χαρισε μια κεντιτη εικονα της Παναγιας που η μονη ζημια που ειχε ηταν στο γυαλι της…

Θα παρακαλουσα να με συγχωρησετε αποψε που δεν θα ειμαι στην θεση μου.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Ευαγγελισμου για την περιποιηση και ιδιαιτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με εραψε…

Ευχαριστω τα site που σεβαστηκαν το ονομα μου …και μου εδωσαν την ευκαιρια να γραψω οτι εγινε …

Σας Ευχαριστω και να προσεχετε…

Ευχαριστω τον αδελφο μου …που αν και τρομαξε…ηταν στηριγμα…
N.G”.

Διαβάστε ακόμη:

Τρόμος στη ΔΟΥ Παλλήνης! Φορολογούμενος έσπασε το γκισέ και όρμηξε σε υπάλληλο

Λαχτάρα στο Πόρτο Ράφτη! Πήγε για μπάνιο και την παρέσυρε η θάλασσα

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *