19/06/2024 12:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρκόπουλο – Σε ποιους δρόμους (δες τον χάρτη)

Από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022


Ο Δήμος έχει προγραμματίσει να εκτελέσει εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων, επί των οδών Μαρκοπούλου (Πυροσβεστική) και Ελπίδος, από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων θα προβούμε σε τμηματικές και ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να διαφυλάσσεται η ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, με την μικρότερη δυνατή όχληση.

Για το σκοπό αυτό, θα βοηθήσει επί τω έργω, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα εκτελεστούν εργασίες απόξεσης παλαιού ασφαλτοτάπητα (φρεζάρισμα) σε όλο την επιφάνεια του έργου, όπως αυτή έχει ενδεικτικά σημειωθεί στην επισυναπτόμενη αεροφωτογραφία της περιοχής. Η κυκλοφορία, θα διακοπεί μόνο στην οδό Ελπίδος και μόνο την ώρα των εργασιών. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην οδό Ελπίδος. Για το λόγο αυτό, θα διακοπεί η κυκλοφορία της οδού Ελπίδος, στο ύψος της κεντρικής πύλης του Ιπποδρόμου, από τις 8.00 π.μ. έως και τις 16.00.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Μαρκοπούλου (τμήμα 1), από το Πηγάδι «Πούσι Μπάρτζη», έως και τη συμβολή της οδού με την οδό Ελπίδος.

Για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Πόρτο Ράφτη προς Μαρκόπουλο και η κίνηση θα διοχετευτεί, μέσω της οδού Καλαβρύτων (βόρειά πύλη Ιπποδρόμου) , στην Λ. Πόρτο Ράφτη, ενώ η κίνηση από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη, θα γίνεται, με ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, με ρύθμιση από την Πολιτική Προστασία.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Μαρκοπούλου (τμήμα 2), από τη συμβολή της οδού με την οδό Καλαβρύτων (βόρειά πύλη Ιπποδρόμου), έως και τη συμβολή της οδού με την οδό Ελπίδος. Για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Πόρτο Ράφτη προς Μαρκόπουλο και η κίνηση θα διοχετευτεί, μέσω της οδού Καλαβρύτων, στην Λ. Πόρτο Ράφτη, ενώ η κίνηση από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη, θα γίνεται, με ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, με ρύθμιση από την Πολιτική Προστασία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Διαβάστε ακόμη:

Το “Κόκκινο Ποτάμι” στο Λαύριο! Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα

Χειροπέδες σε 27χρονο στον Μαραθώνα! Είχε διαρρήξει εκκλησίες σε Αρτέμιδα, Σπάτα και Παλλήνη

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αρτέμιδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *