20/04/2024 4:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγωνία για τον 14χρονο που τον δάγκωσε σκύλος στο κεφάλι!

Το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο στο Λαγονήσι


Μεγάλη αίσθηση έκανε η είδηση ότι ένας σκύλος επιτέθηκε με άγριο τρόπο σε έναν 14χρονο μαθητή στο Λαγονήσι, την ώρα που το παιδί με το πατίνι του πήγαινε σχολείο. Ο σκύλος αφού πρώτα τον έριξε κάτω, δάγκωσε τον ανήλικο στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα, στον λαιμό, στα χέρια. Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι μεγάλη…

Η μητέρα του 14χρονου συγκλονισμένη είδε το παιδί της στο νοσοκομείο με αυτά τα πολύ βαθιά τραύματα, από τον σκύλο. Η επίθεση έγινε την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο στο Λαγονήσι. Ξαφνικά ένας σκύλος όρμησε από πίσω, το έριξε κάτω, και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί. Ο 14χρονος έχει βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου και στο χέρι του.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά άκουσε τις κραυγές του παιδιού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο κι ο ιδιοκτήτης μετέφερε στη συνέχεια το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, και έπειτα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι. Η μητέρα του 14χρονου έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτες του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγωδία στο Μάτι – «Θέλουν δίκη κεκλεισμένων των θυρών»

Αγωνία για τον οδηγό που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο στο Νέο Βουτζά (φωτό)

Ραφήνα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μάντρα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *