27/04/2024 6:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γλυκά Νερά: Tι συμβαίνει με την μικρή Λυδία; Τι ζητάνε οι γονείς του Μπάμπη

Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου


Αναστάτωση στην οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει προκαλέσει η μετεγκατάσταση της γιαγιάς Σουζάνας Κράουτς και της μικρής Λυδίας από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper οι γονείς της δολοφονημένης γυναίκας στα Γλυκά Νερά, ζήτησαν από το Δικαστήριο να προσδιορίσει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αφού η φυσική τους επικοινωνία κρίνεται αδύνατη, λόγω απόστασης.

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν ότι το Δικαστήριο θα ορίσει επικοινωνία μέσω skype προκειμένου η γιαγιά και ο παππούς της μικρής Λυδίας να βλέπουν το παιδί, το οποίο ξεκινά μία νέα ζωή στις Φιλιππίνες, στην οικογένεια της ετεροθαλούς αδερφής της Κάρολαϊν, μαζί με τη γιαγιά της Σούζαν, η οποία έχει την επιμέλειά της και τη γονική μέριμνα, ιδιότητες που έχουν αφαιρεθεί από τον δολοφόνο.

Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου, και κάπως έτσι θα κλείσει ένα μαύρο κεφάλαιο στη ζωή της μικρής Λυδίας, που μέχρι να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της δε θα μπορεί να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της. Την οικογένεια της Κάρολαϊν εκπροσωπεί νομικά ο Βολιώτης δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης, ενώ την πλευρά των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Ιωάννης Κωτσός.

Να σημειωθεί ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαϊν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *