27/04/2024 6:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο στον Γέρακα! Αυτοκίνητο πήδηξε τσιμεντένιο πρεβάζι – Τραυματίστηκε ένα παιδί! (φωτό)

Ο οδηγός στην προσπάθειά του να παρκάρει, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα αυτό να διασχίσει κάθετα την Κλεισθένους


Σφοδρή σύγκρουση, είχε πριν από λίγες ημέρες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στον Γέρακα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα παιδί. Το αυτοκίνητο διέσχισε κάθετα την οδό Κλεισθένους, χτύπησε άλλο αυτοκίνητο, καβάλησε ένα πρεβάζι και κατέληξε στην είσοδο ενός μαγαζιού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με μαρτυρίες στο newsauto.gr, ο οδηγός και στην προσπάθειά του να παρκάρει το όχημα, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα αυτό να διασχίσει κάθετα την Κλεισθένους. Αρχικά το Model Y χτύπησε σε διερχόμενο όχημα και αυτό με τη σειρά του έπεσε σε μία Mercedes.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένα παιδί που βρισκόταν μέσα στη Mercedes. Από την άλλη η πορεία του Tesla σταμάτησε στην είσοδο ενός κτηρίου γραφείων.

Το Tesla διέσχυσε την οδό Κλεισθένους στον Γέρακα χτύπησε την άσπρη Mercedes και η πορεία του σταμάτησε στην είσοδο κτηρίου

Ανθρώπινο λάθος

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που εξασφάλισε το Newsauto, το αμερικάνικο όχημα, πριν σταματήσει την πορεία του, πέρασε ακόμα και πάνω από τσιμεντένιο πρεβάζι.

Λίγο μετά το ατύχημα, έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει το παιδί που τραυματίστηκε αλλά και οδική βοήθεια με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για μεταφορά τέτοιου είδους οχημάτων. Να σημειώσουμε πως έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν, το ατύχημα αποδείχτηκε πως οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος.

Το Tesla Model Y το οποίο “καρφώθηκε” σε είσοδο κτηρίου γραφείων

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Πέθανε ο 63χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ραφήνα

Ποιον αυτοδιοικητικό της Αν. Αττικής κάλεσε ο εισαγγελέας για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *