26/04/2024 7:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Δίχως εορταστικό φωτισμό (ακόμα) για την περίοδο των Χριστουγέννων ο Δήμος Παλλήνης”

"Είναι άσχημο οι συμπολίτες μας να αναγκάζονται να φεύγουν από την πόλη τους και να αναζητούν διεξόδους διασκέδασης σε άλλους δήμους"


Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις” του Γιώργου Καρατζά επισημαίνει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τον στολισμό του Δήμου Παλλήνης και πιο συγκεκριμένα στις κεντρικές πλατείες Παλλήνης και Ανθούσας, αλλά και του ¨Χριστουγεννιάτικου Χωριού” στον Γέρακα.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

“Ούτε το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν στάθηκε ικανό να φωτίσει την κουρασμένη και αδιάφορη για τα ήθη και τα έθιμα των συμπολιτών μας Δημοτική Αρχή. Οι γιορτές φτάνουν στη κορύφωση τους και ο δήμαρχός ¨αναπαύεται¨.

Τις τελευταίες μέρες η παράταξή μας καταγράφει επανειλημμένως τα αγωνιώδη μηνύματα των συμπολιτών και κυρίως των καταστηματαρχών μας, σχετικά με τη φετινή τύχη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» στην πλατεία Μακεδονίας στον Γέρακα και τον έστω υποτυπώδη στολισμό που γινόταν στις κεντρικές πλατείες της Ανθούσας και της Παλλήνης αλλά και γενικότερα για την πρόοδο των προετοιμασιών σε όλες τις πλατείες και τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου, ενόψει της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου.

Ενημερώνουμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, καθότι φαίνεται πως της διαφεύγει, ότι είναι άσχημο οι συμπολίτες μας να αναγκάζονται να φεύγουν από την πόλη τους και να αναζητούν διεξόδους διασκέδασης σε άλλους δήμους.

Ενημερώνουμε ακόμη, καθώς κι αυτό μάλλον λησμονείται, πως ο Δήμος δεν συνιστά έναν κερδοφόρο οργανισμό όπου τα περισσεύματά του αποθησαυρίζονται. Αντιθέτως, αυτά είναι ανταποδοτικά, είναι χρήματα που οφείλει με τις δράσεις του να τα επιστρέφει στους δημότες του.

Να σας επισημάνουμε τέλος και σύμφωνα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, πως οι καμένες λάμπες του εορταστικού στολισμού, όπου αυτοί έχουν τοποθετηθεί καθώς και η ανομοιογένεια του φωτισμού αυτών, σε σύγκριση με άλλους, όμορους Δήμους, αναδεικνύει μία εικόνα διάλυσης, παρόμοια με αυτήν που επικρατεί στα διοικητικά σας καθήκοντα.

Ελπίζουμε πως οι επισημάνσεις μας θα τύχουν της προσοχής των αρμοδίων και δεν θα οδηγηθεί σε φιάσκο η φετινή εορταστική περίοδος για την πόλη μας”.

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Ραφήνα! Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του – Ήταν 51 ετών

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *