16/04/2024 11:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nίκος Καντερές: Ποδαρικό με καλοκαιρία και το 2023! Άραγε τι μας επιφυλάσσει ο χειμώνας;

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Όπως πέρυσι, έτσι και ο νέος χρόνος θα κάνει <ποδαρικό> με λιακάδες, σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και καλοτάξιδες θάλασσες. Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου 2022 στην Αθήνα η μεγίστη θερμοκρασία ανέβηκε για 4 ημέρες στους 18 και 19 βαθμούς, με κανονική τιμή τους 14, ενώ σε άλλες πόλεις σκαρφάλωσε στους 20 και 22 βαθμούς, όπως σε Άργος, Γύθειο, Λαμία, Μεσολόγγι, Πάτρα.

Ακολούθησαν μετά ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ, η ΕΛΠΙΣ με τις κακοκαιρίες…

Φέτος τα Χριστούγεννα,ημέρες πριν και μετά, εξακολουθεί να έχουμε καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες, ασθενείς ανέμους και καλοτάξιδες θάλασσες. Ανήμερα ο υδράργυρος ανέβηκε στην Αθήνα στους 19 , ενώ σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο στους 17 βαθμούς.

Βεβαίως και άλλα χρόνια ημέρες Χριστουγέννων σημειώθηκαν και υψηλότερες θερμοκρασίες, όπως το 2020 σε Άργος, Λαμία με 22 βαθμούς και το 2010 με 23 και 24 βαθμούς σε Γιάννενα και Χανιά αντίστοιχα, από το μετεωρολογικό δίκτυο της ΕΜΥ.

Το (περίεργο) και άξιον προσοχής είναι ότι φέτος διανύουμε μια πολύ μεγάλη χρονική περίοδο με καλοκαιρία και ανομβρία, που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 40 χρόνια!!

Δεδομένου ότι από τις 16 Δεκεμβρίου, έως τις 5 Ιανουαρίου δεν προβλέπεται αξιόλογη μεταβολή του καιρού, δηλαδή για 22 ημέρες τουλάχιστον, άραγε τι μας επιφυλάσσει ο χειμώνας?

Διαβάστε ακόμη:

Νέο εμπορικό πάρκο στα Σπάτα! Πολύ κοντά στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο

Βίντεο – σοκ! Αυτοκίνητο παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας στη Λεωφόρο Σουνίου

Πικέρμι! Διάρρηξη ανήμερα των Χριστουγέννων – “Βούτηξαν” μετρητά και χρυσαφικά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *