28/03/2024 3:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγωδία στην Κερατέα: Πως έχασε (τελικά) τη ζωή του ο 40χρονος που βγήκε να μαζέψει χόρτα

Καταπλακώθηκε από βράχο και έπεσε στον γκρεμό από τα 20 μέτρα!


Ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι όταν μαζί με δύο φίλους του βγήκαν για να μαζέψουν χόρτα στην περιοχή Σάκκα της Κερατέας. Πως όμως τελικά σκοτώθηκε ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών; Τι συνέβη και ξαφνικά οι φίλοι του, τον έχασαν ξαφνικά από τα μάτια τους;

Αν και αρχικά δεν είχε ξεκαθαριστεί αν έπεσε πάνω του βράχος που αποκολλήθηκε ή έπεσε σε χαράδρα αρκετών μέτρων, δυστυχώς, συνέβησαν και τα δύο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από βράχο ενώ μάζευε χόρτα στο βουνό. Στη συνέχεια, παρασύρθηκε στον γκρεμό με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 20 μέτρων!

Πηγές αναφέρουν πως ο άντρας ήταν τελικά 40 ετών και είχε πάει στο σημείο με δύο φίλους του. Είχε καταγωγή από την Αλβανία και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι δύο φίλοι του σοκαρίστηκαν και κάλεσαν άμεσα τις αρχές ενώ έτρεξαν στο σημείο που είχε πέσει. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός του βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή και για την ανάσυρση της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνα Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 1ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Προαστιακός: Που θα γίνουν οι νέοι σταθμοί σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Καλύβια & Κερατέα

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον εορτασμό των Θεοφανείων από το λιμάνι της Ραφήνας

Nέες θέσεις εργασίας σε Αρτέμιδα, Κορωπί, Γλυκά Νερά, Λαύριο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *