25/04/2024 9:02 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανώμαλος αυνανιζόταν σε στάση λεωφορείου στη Νέα Μάκρη!!!

Απίστευτο περιστατικό πρωί πρωί σε δημόσια θέα


Τα είδε όλα μια γυναίκα σήμερα πρωί πρωί στη Νέα Μάκρη όταν πήγε στη στάση για να περιμένει το λεωφορείο της γραμμής. Ένας ανδρας αυνανιζόταν πίσω από τη στάση, σε δημόσια θέα!

Ένα απίστευτο περιστατικό σήμερα Τετάρτη (11/1) στις 7:35 το πρωί στην Νέα Μάκρη. Συγκεκριμένα ένας μελαμψός μετρίου αναστήματος αλλοδαπός άνδρας, αυνανίζονταν πίσω από την στάση του λεωφορείου που βρίσκεται απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Νέα Μάκρη από την πλευρά προς Αθήνα.

Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του πήγε και έκατσε δίπλα της στη στάση! Ό άνδρας μιλούσε μόνος του άλλη γλώσσα, δεν ήταν σίγουρα Αγγλικά, και τραγουδούσε.

Στη συνέχεια, όταν έφτασε το λεωφορείο στη στάση, εκείνη και άλλα δύο άτομα πήγαν να μπουν μέσα. Ο άνδρας ήταν στην ουρά αλλά δεν φάνηκε να μπήκε στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους.

Η γυναίκα θα καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ μίλησε στο irafina.gr, καθώς δεν  γνωρίζει αν έχουν συμβεί κι άλλα περιστατικά και θεώρησε σωστό ο κόσμος να ενημερωθεί ώστε να είναι προσεκτικοί.

Διαβάστε ακόμη:

Μηχανή στη Λεωφόρο Λαυρίου συγκρούστηκε με Ι.Χ κι εκτοξεύθηκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό)

Τραγωδία στην Κερατέα: Πως έχασε (τελικά) τη ζωή του ο 40χρονος που βγήκε να μαζέψει χόρτα

Τρεις φωτιές μέσα σε μία ώρα στον Μαραθώνα! Σύμπτωση ή εμπρησμός; (φωτό+βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *