08/05/2024 3:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρεις φωτιές μέσα σε μία ώρα στον Μαραθώνα! Σύμπτωση ή εμπρησμός; (φωτό+βίντεο)

Η καταγγελία κατοίκου της οδού Ευρώπης, όπου εκδηλώθηκαν τα πρώτα δύο μέτωπα


Μεγάλη ανησυχία, ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλούν οι απανωτές φωτιές που είχαμε τη νύχτα στην περιοχή του Μαραθώνα. Τρείς φωτιές μέσα σε μία ώρα. Πρόκειται για σύμπτωση ή  είναι εμπρησμός; Η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη μετά και από την καταγγελία κατοίκου για τον τόπο που εκδηλώθηκαν τα πρώτα δύο μέτωπα.

Πάνω που πιστέψαμε ότι τελείωσε η αντιπυρική περίοδος χωρίς ευτυχώς να έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες στην ευρύτερη περιοχή, ήρθαν οι χθεσινές φωτιές να προκαλέσουν εκ νέου ανησυχία. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι Γενάρη μήνα οι πυροσβέστες κλήθηκαν να επέμβουν σε τρία περιστατικά στον Μαραθώνα μέσα σε διάστημα μίας ώρας.

Σύμφωνα με το marathonpress.gr από την πρώτη στιγμή, το μυαλό όλων πήγε εύλογα στον εμπρησμό και τις υποψίες αυτές ήρθε να επιβεβαιώσει μια καταγγελία κατοίκου της οδού Ευρώπης, όπου εκδηλώθηκαν τα πρώτα δύο μέτωπα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγραψε στο viber σε ομάδα ενημέρωσης των κατοίκων, την περασμένη Δευτέρα εκδηλώθηκε πάλι φωτιά σε οικόπεδο της οδού Ευρώπης, ενώ την Πέμπτη υπήρξε δεύτερο περιστατικό σε διπλανή οδό με αμφότερα να αντιμετωπίζονται αμέσως και να μην προκαλούν ανησυχία.

Το πλέον δυσάρεστο είναι ότι σε μια φαινομενικά ήσυχη χειμωνιάτικη βραδιά, κάτοικοι της περιοχής είδαν το σπίτι τους και τα τροχόσπιτά τους να γίνονται στάχτη.

Το χρονικό

Δύσκολη νύχτα είχαν χθες οι άνδρες της Πυροσβεστικής και οι εθελοντές καθώς κλήθηκαν να επιχειρήσουν σε τρεις πυρκαγιές που άναψαν διαδοχικά η μία μετά την άλλη, γεγονός που βέβαια δημιουργεί πολλές υποψίες.

Η αρχή έγινε με φωτιά στην οδό Ευρώπης, πίσω από το Nuevo και συνεχίστηκε με νέα εστία, σε πολύ κοντινή απόσταση. Από τα δύο αυτά περιστατικά κάηκαν δύο τροχόσπιτα και μία οικία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, υπήρξε νέα κλήση για φωτιά πίσω από τον Γαλαξία στον Μαραθώνα, η οποία πήρε γρήγορα διαστάσεις και χρειάστηκε η συνδρομή και ενός 10τονου οχήματος από το Μαρκόπουλο.

Πηγή φωτό: ΠΥΣΕΘ

Διαβάστε ακόμη:

Μηχανή στη Λεωφόρο Λαυρίου συγκρούστηκε με Ι.Χ κι εκτοξεύθηκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό)

Τραγωδία στην Κερατέα: Πως έχασε (τελικά) τη ζωή του ο 40χρονος που βγήκε να μαζέψει χόρτα

Nέες θέσεις εργασίας σε Αρτέμιδα, Κορωπί, Γλυκά Νερά, Λαύριο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *