19/04/2024 2:38 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπάλληλος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε “ξαφρίσει” όλο τον κόσμο

Ο 41χρονος κατά καιρούς έχει προβεί σε πλήθος κλοπών αντικειμένων από αποσκευές


Ένα e-mail που έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τουρίστρια στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει έρευνα για τη σύλληψη 41χρονου Έλληνα στο Περιστέρι και να βρεθεί πλήθος κλοπιμαίων.

Ήταν 28η Δεκεμβρίου 2022 όταν τουρίστρια ενημέρωσε μέσω e-mail ότι την 22η Δεκεμβρίου 2022 ταξίδεψε από την Αθήνα στο Τελ Αβίβ και μόλις έφτασε στον προορισμό της, παρέλαβε μόνο μία εκ των δύο αποσκευών της. Όταν τελικώς παρέλαβε και τη δεύτερη αποσκευή, διαπίστωσε ότι από μέσα έλειπαν μεταξύ άλλων, ένα ζευγάρι ακουστικών. Αναζητώντας τα μέσω του συστήματος γεωεντοπισμού, διαπίστωσε ότι έδωσαν στίγμα τελευταία φορά, σε μία συγκεκριμένη οδό στο Περιστέρι.

Όπως εξακριβώθηκε από έρευνα στην οδό αυτή μένει ο 41χρονος, ο οποίος είναι υπάλληλος του γραφείου απολεσθέντων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης που παρέχει υπηρεσίες σε πολλές από τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους χώρους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο 41χρονος προσήχθη το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου 2023 και σε σχετικές ερωτήσεις, παραδέχθηκε ότι τα εν λόγω ακουστικά, τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος μέσα από την αποσκευή της παθούσας, όταν η αποσκευή βρισκόταν εντός του γραφείου απολεσθέντων της εταιρείας.

Επιπλέον δήλωσε ότι κατά καιρούς έχει προβεί σε πλήθος κλοπών αντικειμένων από αποσκευές και ότι τελευταία φορά έκλεψε ανήμερα των Χριστουγέννων, ένα κινητό τηλέφωνο, από αποσκευή και το έδωσε, στην επίσης συλληφθείσα σύζυγό του, προκειμένου να το χρησιμοποιεί καθώς ήταν καινούργιο και σφραγισμένο, ενώ γνώριζε για τον τρόπο απόκτησής του.

Σε διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού, παρουσία Εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα σπρέι πιπεριού, 19 φορητά ηχεία αναπαραγωγής ήχου, 41 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 35 κινητά τηλέφωνα, 2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 16 τάμπλετ, 95 φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb-stick), μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 13 τσαντάκια, 41 ρολόγια χειρός, 47 γυναικείες τσάντες, 23 ζευγάρια γυαλιών οράσεως-ηλίου, 13 πορτοφόλια, 150 συσκευασίες τσιγάρων, 43 πούρα, 23 πακέτα καπνού, πλήθος κοσμημάτων (δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες κ.λπ), το χρηματικό ποσό των 620 Μπατ Ταϋλάνδης, το χρηματικό ποσό των 28.000 Λιρών Λιβάνου, το χρηματικό ποσό των 4.225.000 Ριαλ Ιράν, το χρηματικό ποσό των δύο Σέντι Γκάνας, το χρηματικό ποσό των 2.000 Σελίνι Τανζανίας, το χρηματικό ποσό των 1.000 δραχμών Ελλάδος, το χρηματικό ποσό των 70.000 Φράγκων Δυτικής Αφρικής, το χρηματικό ποσό των 230 Πέσος Μεξικού, το χρηματικό ποσό του ενός Ριγκιτ Μαλαισίας.

Κατά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι αποδέχθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες και δήλωσαν μεταμέλεια.

Ο συλληφθείς είπε στην απολογία του ότι κατά το παρελθόν έχει προβεί συνολικά όσο χρονικό διάστημα εργάζεται στο γραφείο απολεσθέντων σε πάνω από 70 περιπτώσεις κλοπής αντικειμένων από αποσκευές.

newsbomb.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μηχανή στη Λεωφόρο Λαυρίου συγκρούστηκε με Ι.Χ κι εκτοξεύθηκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό)

Τραγωδία στην Κερατέα: Πως έχασε (τελικά) τη ζωή του ο 40χρονος που βγήκε να μαζέψει χόρτα

Τρεις φωτιές μέσα σε μία ώρα στον Μαραθώνα! Σύμπτωση ή εμπρησμός; (φωτό+βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *