26/04/2024 9:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φονικό στα Γλυκά Νερά! Tο μεγάλο κόλπο Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στοχεύει στο άρθρο 84, που σχετίζεται με το ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα


Εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπάρχουν σύμφωνα με νέες πληροφορίες που επικαλούνται νέα δημοσιεύματα στον τύπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ontime, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να «καθυστερήσει» τη δίκη στο Εφετείο μέσω αναβολών και στοχεύει στο να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την απολογία του. Υπάρχει όμως και ένας δεύτερος στόχος. Να παρουσιάσει μεγαλύτερο διάστημα ως μετέπειτα καλή συμπεριφορά.

Ο συζυγοκτόνος πιλότος εντελώς ξαφνικά απέλυσε τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για την απόφασή του αυτή. Όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να τον αναλάβει άλλος συνήγορος μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, ημερομηνία της δίκης στο Εφετείο, χωρίς ο νέος συνήγορος να ζητήσει αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα στοχεύει στο άρθρο 84, που σχετίζεται με το ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μία διάταξη που εφαρμόζεται πλέον και για τους κρατούμενους των φυλακών.

Η στοχευμένη αυτή καθυστέρηση από τον πιλότο έχει όπως όλα δείχνουν γίνει αντιληπτή από την οικογένεια του θύματος η οποία πιέζει να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην εκμεταλλευτεί ο 34χρονος άρθρα του νόμου με πλάγιους τρόπους.

Διαβάστε ακόμη:

Μαρτυρία-σοκ! “Κόλλησε το όπλο στο κεφάλι της ταμία” – Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στους Θρακομακεδόνες

Το Praktiker στην Παλλήνη ανακαινίστηκε κι έγινε προσβάσιμο για όλους

Σούπερ μάρκετ “Γέγος”: Από το Πόρτο Ράφτη & την Αρτέμιδα σε Σκλαβενίτη και Μασούτη! Το deal και μια ιστορία 51 χρόνων

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *