20/04/2024 12:52 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παπαχαραλάμπους, Μερκούρης και Λιζάρδου προσχώρησαν στην παράταξη Σωφρόνη

Και οι τρεις στις εκλογές του 2019 είχαν πολιτευθεί με την παράταξη «Σαρωνικός – Νέα Πνοή»


Στο πλαίσιο της πρόσκλησης του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη για την οικονομική διάσωση και βιωσιμότητα του Δήμου, οι συνδημότες μας Γιώργος Παπαχαραλάμπους από την Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας, Σταμάτης Μερκούρης και Άρτεμις Λιζάρδου από την Κοινότητα Καλυβίων συμφώνησαν να συνεργαστούν με την παράταξη “Σαρωνικός Αύριο”, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Και οι τρεις συνδημότες μας, που στις εκλογές του 2019 πολιτεύθηκαν με την παράταξη «Σαρωνικός – Νέα Πνοή», ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόταση του Γιώργου Σωφρόνη για συνεργασία, προκειμένου ο Δήμος να ξεπεράσει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και να ανακάμψει.

Με κοινή τους δήλωση οι συνεργαζόμενοι συνδημότες μας υπογραμμίζουν:

«Η πρόταση του Γιώργου Σωφρόνη είναι η μόνη ισχυρή πρόταση που μπορεί να βγάλει το Δήμο Σαρωνικού από το οικονομικό αδιέξοδο. Με αίσθημα ευθύνης ενώνουμε τις δυνάμεις με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», ώστε να δουλέψουμε με προγραμματισμό και ισχυρή πολιτική βούληση για την επόμενη μέρα του Δήμου. Για έναν Δήμο εύρωστο, διαφανή και αποτελεσματικό».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης τόνισε την αξία αυτής της νέας συνεργασίας: «Mόνον με ενότητα ο Σαρωνικός μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα. Ο κ. Παπαχαραλάμπους, ο κ. Μερκούρης και η κα Λιζάρδου ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για συνένωση των δυνάμεών μας, συνεργάζονται με την παράταξή μας στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. Εισφέρουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην κατεύθυνση αυτή και τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη»

Διαβάστε ακόμη:

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στον χιονιά! (βίντεο-ντροπή)

Σοκαριστικό τροχαίο στη Ραφήνα! Καραμπόλα με τέσσερις τραυματίες!!! (φωτό)

Κλειστά τα σχολεία στην Ανατολική Αττική την Τρίτη (7/2) – Ποια θα ανοίξουν

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *