15/05/2024 10:38 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Παλλήνης: Ανακοίνωση για τη λειτουργία σχολείων και Βρεφονηπιακών Σταθμών την Πέμπτη 9/2/2023

H θέρμανση των κτιρίων να ξεκινήσει νωρίτερα της προσέλευσης των μαθητών και να παραμείνει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων


Ανοιχτά θα είναι την Πέμπτη 9/2, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία του Δήμου Παλλήνης με προσέλευση των μαθητών εως τις 9.00 π.μ., με βάση τη σχετική Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, έπειτα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη και τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.

Σύμφωνα με την ίδια Απόφαση, “οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους” ώστε “να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς που επιθυμούν να προσέλθουν τα παιδιά τους νωρίτερα στο σχολείο”

Τα δημόσια και ιδιωτικά υπερτοπικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Πειραματικά, Εσπερινά, Ειδικά Σχολεία κ.α.)., μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη θα είναι ανοιχτά, εκτός αν υπάρξει αντίθετη απόφαση από τους διευθυντές τους.

Με το ίδιο πλαίσιο και το ίδιο ωράριο προσέλευσης, θα λειτουργήσουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου. Επίσης, δόθηκε εντολή από τον Δήμαρχο Παλλήνης, η θέρμανση των κτιρίων να ξεκινήσει νωρίτερα της προσέλευσης των μαθητών και να παραμείνει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στον χιονιά! (βίντεο-ντροπή)

Σοκαριστικό τροχαίο στη Ραφήνα! Καραμπόλα με τέσσερις τραυματίες!!! (φωτό)

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Ραφήνα και Πικέρμι την Πέμπτη (9/2)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *