20/03/2023 2:05 μμ

Δήμος Διονύσου: Τη Δευτέρα 13/2 θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους καθαρισμούς και τη ρίψη αλατιού όπου απαιτείται

Τόσο τα σχολεία όσο και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023. Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους καθαρισμούς και τη ρίψη αλατιού όπου απαιτείται, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Παράλληλα τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων για τη σταδιακή επαναφορά του Δήμου μας στην κανονικότητα.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού.

Επίσης απευθύνεται ισχυρή σύσταση από την πολιτική προστασία προς τους οδηγούς να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα εφόσον υπάρχει παγετός.

Για οποιαδήποτε έκτακτο συμβάν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213 2030600 (εσωτερικό 4) ή με το κινητό τηλέφωνο 693 0071688.

Ο Δήμος Διονύσου, προσωπικό, εθελοντές και αιρετοί, είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, μέχρι να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη:

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στον χιονιά! (βίντεο-ντροπή)

Άγνωστοι δράστες “χτύπησαν” στη Διώνη! “Κάθε μέρα και μια διάρρηξη”!!!

Κτήνος σκοτώνει αδέσποτα ζωάκια στην Παλλήνη! Τον επικήρυξε η Φιλοζωική

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *