25/04/2024 6:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γλυκά Νερά: Οι κρυφές βιντεοκλήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την κόρη του Λυδία

Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά


Ο συζυγοκτόνος της Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να προσπαθούσε μέσα από την φυλακή και μέσω βιντεοκλήσης να επικονωνήσει με την κόρη του Λυδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Σύμφωνα τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, έκανε λόγο για παράβαση των όρων επικοινωνίας των γονέων του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες πέντε μέρες κάθε μήνα η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορεί να βλέπει δια ζώσης της μικρή Λυδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Χαρμάνης όσο καιρό είχαν τη μικρή Λυδία μαζί τους, έκαναν βιντεοκλήση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή για να την βλέπει.

Είχε κινητό στις φυλακές

«Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης», είπε ο κ. Χαρμάνης και αποκάλυψε η εκπομπή του Alpha.

Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του κινητό και μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται μέσα στις φυλακές για κάποιο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός μαχαίρωσε τον 22χρονο έξω από το μπαρ στην Αρτέμιδα

“Έτσι με μαχαίρωσαν”! – Πως έγινε ο άγριος καβγάς ξημερώματα Σαββάτου στην Αρτέμιδα (βίντεο)

Ραφήνα: Θλίψη στην οικογένεια Μισοκοίλη! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *