20/03/2023 3:42 μμ

«Σαρωνικός Αύριο»! Μεγακλής Βιντιάδης & Αγγελική Λάμπρου στην παράταξη του Γ. Σωφρόνη

"Ενώνουμε τις δυνάμεις με την παράταξη, για να δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν Δήμο οικονομικά εύρωστο και παραγωγικό»


Οι συνδημότες μας Μεγακλής Βιντιάδης και Αγγελική Λάμπρου συμφώνησαν να συνεργαστούν με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Και οι δύο στις εκλογές του 2019 πολιτεύθηκαν με την παράταξη «Σαρωνικός Συνεργασία», ενώ σήμερα αναγνωρίζουν ως την πιο αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο του Δήμου από την οικονομική κρίση, την πρόταση που διατύπωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης.

Με κοινή τους δήλωση οι συνεργαζόμενοι συνδημότες μας υπογραμμίζουν:

«Η πρόταση ενότητας του Γιώργου Σωφρόνη για την έξοδο του Δήμου μας από το οικονομικό αδιέξοδο είναι η μόνη ισχυρή και ρεαλιστική πρόταση. Ενώνουμε τις δυνάμεις με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», για να δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν Δήμο οικονομικά εύρωστο και παραγωγικό».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης τόνισε:

«Σε κλίμα ενότητας καλωσορίζουμε τον κ. Βιντιάδη και την κα Λάμπρου στην παράταξή μας. Είναι σημαντικό αυτήν τη δύσκολη ώρα για το Δήμο μας να πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις μας και να μη διχάζουμε. Εμείς σταθερά εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους δύο νέους συνεργάτες που η προσφορά τους είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *