29/03/2024 10:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκλογές: Αποσύρεται από την πολιτική αρένα η Γεωργία Μαρτίνου – Τι αλλάζει στους γαλάζιους υποψήφιους

Οι νέοι, οι παλιοί και τα φαβορί για την πρώτη πεντάδα στη Νέα Δημοκρατία για την Ανατολική Αττική


Η μη κάθοδος της Γεωργίας Μαρτίνου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλάζει τις ισορροπίες στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική, πλέον θα έχουν μία θέση επιπλέον να διεκδικήσουν για την Βουλή, αφού η κα Μαρτίνου θεωρείται από τα “σίγουρα χαρτιά”.

Η Γεωργία Μαρτίνου σύμφωνα με πληροφορίες αποσύρεται από την πολιτική αρένα για “προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους”. Έτσι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η εκλογική μάχη μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα η απόσυρση της Γεωργίας Μαρτίνου ανοίγει τον δρόµο για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ενώ δυναμική νέα είσοδο κάνει η Σοφία Ζαχαράκη πλάι στους Μάκη Βοριδη, Γιώργο Βλάχο, Βασίλη Οικονομου, Γιάννη Σαμέλη, Σπήλιο Κρικέτο, Τάσο Αγγέλικα, Νεκτάριο Καλαντζή, Βασιλική Κόλλια, Μάγδα Κοντογιάννη, Κατερίνα Κατσανδρή, Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, Βασιλική Τσίντζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι Πέτσας και Ζαχαράκη και οι τρεις παλιοί Βορίδης, Βλάχος, Οικονόμου είναι τα “φαβορί” για την πρώτη πεντάδα. Απομένει να δούμε τι θα δείξει η κάλπη.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έχασε τη ζωή του στο πλοίο που πήγαινε από Ραφήνα – Τήνο

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στην Αρτέμιδα! Σπαράλια το αυτοκίνητο που ανέσυραν νεκρό τον 43χρονο

Νέα Μάκρη! Τζιπ παρέσυρε νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψε – Η τροχαία αναζητεί τον οδηγό

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *