19/05/2024 3:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκλεισαν οι δρόμοι στη Ραφήνα! Ο 7ος Αραφήνειος Δρόμος ξεκινά

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Λόγω του 7ου Αραφηνείου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου 2023, έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κεντρικοί δρόμοι στη Ραφήνα, θα παραμείνουν κλειστοί καθ όλη την διάρκεια του αγώνα του οποίου η εκκίνηση γίνεται στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας στις 9:00 π.μ.

Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις (1ο χλμ και 5 χλμ) , θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, Λιμενικό, καθώς και εθελοντές. Κατά μήκος της θα υπάρχουν 2 σημεία πρώτων βοηθειών και παροχής νερού.

Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Οι δρόμοι που θα κλείσουν ΜΟΝΟ από 9:10 έως και 9:50 είναι η Λ. Φλέμινγκ (πρατήριο ΕΚΟ, Δημοκρατίας) έως κεντρική πλατεία Ραφήνας, η Χρ. Σμύρνης μέχρι το ποτάμι, και η είσοδος και έξοδος του λιμανιού.

Από τις 9:00 έως τις 11:00 θα κλείσουν οι δρόμοι από την Χρ. Σμύρνης ( ποτάμι ) μέχρι το κολυμβητήριο και όλοι οι εσωτερικοί προς Μαρίκες, Πανόραμα, Νηρέα – Πρωτέα.

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις, θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, Λιμενικό, καθώς και εθελοντές. Κατά μήκος της θα υπάρχουν 2 σημεία πρώτων βοηθειών και παροχής νερού.

Φέτος συμμετέχουν περίπου 750 αθλητές και ήδη από χθες Παρασκευή έχει ξεκινήσει η διάθεση των αριθμών από την γραμματεία του Κολυμβητηρίου

Η Διαδρομή των αγώνων

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *