27/04/2024 5:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια – Απρίλιος! Ο μήνας του έρωτα για Τοξότη, Σκορπιό και Ιχθύες

Νέα πρόσωπα, νέες γνωριμίες και φλερτ θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα


Ο Απρίλιος είναι ο μήνας του έρωτα για εσένα που ανήκεις στα συγκεκριμένα ζώδια που είναι… Τοξότης ή Σκορπιός ή Ιχθύες. Σύμφωνα με την αστρολογία μέχρι τις 20 του μήνα η επιρροή του Κριού θα κάνει την δουλειά της. Ετοιμαστείται για νέες γνωριμίες, καινούργια φλερτ, και νέα πρόσωπα που θα μποτν στη ζωή σας.

Αυτά τα ζώδια τον Απρίλιο θα βάλουν σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο πέρα από τον έρωτα, καθώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους και θα έχουν ιδιαίτερη τύχη.

Ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα βελτιωθούν κατά πολύ και θα λυθούν τυχόν διαφορές. Συγκεκριμένα, ο Απρίλιος αποτελεί έναν από τους πιο ερωτικούς μήνες για το 2023, καθώς μέχρι τις 20 η επιρροή του Κριού θα κάνει την δουλειά της.

Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό πρόκειται να ευνοήσει αρκετά τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και θα βοηθήσει ώστε να υπάρχει αρμονία και ευημερία μέσα στο σπίτι. Θα δώσει το έναυσμα να μπουν στην άκρη εγωισμοί και πείσματα και να λυθούν ένα – ένα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση, δημιουργώντας από την αρχή νέες γερές βάσεις και θεμέλια. Συγκεκριμένα τρεις είναι αυτοί που πρόκειται να έχουν τύχη στον έρωτα τον Απρίλιο.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους τον Απρίλιο:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να ευνοήσει έντονα τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να συμβάλλει στο να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και να γίνουν κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις. Τα προβλήματα θα βγουν στο προσκήνιο και αυτό αρχικά μπορεί να δημιουργήσει μία αίσθηση άγχους, αντιθέτως θα είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο κακό, ενώ η λύση τους θα βοηθήσει να γίνει πιο δυνατή η σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι ζώδια που θα περάσουν έναν άκρως ερωτικό μήνα γεμάτο πάθος και καυτές στιγμές. Η σεξουαλική διάθεση και η λίμπιντο θα αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ παράλληλα θα γίνουν δοκιμές νέων σεξουαλικών παιχνιδιών που θα δώσουν άλλον αέρα και ενδιαφέρον στη σχέση. Η πορεία του Άρη στον Καρκίνο θα κάνει το πάθος να μην τελειώνει ποτέ και είτε μιλάμε για δεσμευμένους είτε για αδέσμευτους, το φλερτ δεν θα σταματάει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσοι Ιχθύες βρίσκονται ήδη σε σχέση θα απολαύσουν ευημερία, ενώ οι σημαντικές εξελίξεις θα γίνουν στους ελεύθερους. Συγκεκριμένα, θα εφοδιαστούν με πολλή αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους με άλλον αέρα, κάτι το οποίο θα γίνει άμεσα αντιληπτό. Παράλληλα, θα έχουν πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις και θα ανοίξουν νέες ερωτικές περιπέτειες.

debater.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *