27/04/2024 8:05 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Άση Μπήλιου προβλέπει: Απαιτητικός ο μήνας Ιούλιος για 4 ζώδια

Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε - Αναλυτική πρόγνωση από την κορυφαία αστρολόγο


Η αστολόγος Άση Μπήλιου προβλέπει για τον μήνα Ιούλιο και μας λέει για τα 4 ζώδια που ι συγκεκριμένος μήνας είναι ιδιαίτερος και μάλιστα πολύ απαιτητικός.

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με ιδιαίτερα θετικές όψεις, καθώς την πρώτη κιόλας μέρα του Ήλιος και Ερμής συναντώνται σε όψη συνόδου και από κοινού σχηματίζουν εξάγωνα με τον Δία. Εξαιρετική μέρα για ταξίδια, έναρξη διακοπών, για επισημοποιήσεις σε σχέσεις, για υπογραφές συμφωνιών, για επικερδείς συνεργασίες.

Τα θέματα της καριέρας και της επαγγελματικής κατεύθυνσης στη ζωή μας θα μας απασχολήσουν τις πρώτες μέρες του μήνα, καθώς η Πανσέληνος του Ιουλίου σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 03/07/2023. Οι κύριες όψεις της είναι το τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, το εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και η αντίθεση με τον Ερμή στον Καρκίνο.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια θετική Πανσέληνος για να οριστικοποιήσουμε κάποιες συμφωνίες και να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας μας. Μέχρι τις 09/07/2023 ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα δίνοντας έμφαση στη διεκδίκηση και στις δυναμικές προσεγγίσεις.

Στις 10/07/2023 ο Άρης θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την πρακτικότητα, τη δουλειά, τα θέματα της υγείας. Από αυτή τη θέση μας καλεί να αναλάβουμε δράση με προσοχή στη λεπτομέρεια και να φροντίσουμε την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση αλλά και τα επιμέρους ζητήματα της καθημερινότητας μας.

Ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στις 20/07/2023 δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες και εμπόδια στη δράση Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου.

Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί εκείνες τις μέρες όταν οδηγούμε, όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, όταν κάνουμε επικίνδυνα σπορ, καθώς η όψη φημίζεται για την ατυχηματική της δράση. Καλό είναι να μην παίρνουμε ρίσκο.

Στις 11/07/2023 ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και το μυαλό μας θα είναι περισσότερο στη διασκέδαση, στις εξόδους, στις διακοπές. Στις 17/07/2023 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε.

Να θυμάστε πάντα πως αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν;

Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) περνούν στον άξονα Κριού-Ζυγού, τα δύο ζώδια που θα γίνονται οι εκλείψεις τα επόμενα δυο χρόνια. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας ποικιλοτρόπως.

Αναλυτικά για την επιρροή αυτή μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό άρθρο πατώντας εδώ. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα σε ορθή πορεία μέχρι τις 22 Ιουλίου 2023. Στις 23/07/2023 η Αφροδίτη θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 04/09/2023. Μολονότι η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει την ερωτική μας ζωή δυσμενώς, από την άλλη είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των σχέσεων μας και των αλλαγών που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πιο ικανοποιημένοι από αυτές.

Φυσικά ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει και προβλήματα ή αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα. Η τελευταία φορά που η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα ήταν το καλοκαίρι του 2015. Στις 23/07/2023 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Στις 28/07/2023 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο που κυβερνά και στο οποίο θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα έχουν μια πιο απαιτητική καθημερινότητα τον Ιούλιο και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σε υγεία, σχέσεις, δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν έχει καμία σχέση με το υπόλοιπο του μήνα, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/07 θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στην καθημερινότητα σας. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις πρώτες δέκα ημέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες, να προχωρήσετε σε συμφωνίες και δεσμεύσεις προσωπικά κι επαγγελματικά, αλλά και να ασχοληθείτε εκτενώς με τα οικονομικά σας.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 03/07 άλλωστε επηρεάζει αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας και σας καλεί να γίνετε πιο πρακτικοί έχοντας τον έλεγχο στο πορτοφόλι σας. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει τώρα και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Στην πορεία του ο Ιούλιος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Με τον Άρη στην Παρθένο μετά τις 10/07 οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε εκατό διαφορετικά πράγματα να κάνετε κάθε μέρα του και φυσικά πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που θα σας κρατούν παρέα σε όλες τις δραστηριότητες σας ώστε να μιλάτε, να μιλάτε, να μιλάτε. Μετά τις 11/07 στον τομέα της επικοινωνίας θα είναι κι ο κυβερνήτης σας Ερμής και η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα.

Θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά, θα θέλετε να αλλάζετε παραστάσεις και φυσικά να κάνετε και τις βόλτες ή τις εκδρομές σας. Ο Ιούλιος σαφώς είναι μήνας που θα έχει κάποιες εντάσεις μερικές μέρες του, διαφορές απόψεων, ασυμφωνίες, ανατροπές στα προγράμματα σας, αλλά όλα θα τα αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Σημαντικός θα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους.

Αυτό τώρα μπορεί να αναλυθεί σε πολλά σενάρια που αφορούν είτε το σπίτι ως χώρο είτε την οικογένεια. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, άλλοι μπορεί να σκέφτεστε μια μετακόμιση ή μπορεί οι συνθήκες να επιβάλλουν να αλλάξετε διεύθυνση, άλλοι να έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας σας ή να ξεκινάτε τη δική σας οικογένεια.

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και παρορμητικές αγορές, γι’ αυτό καλό είναι να είστε λίγο πιο πειθαρχημένοι αυτές τις μέρες.

Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού δημιουργώντας νέα δεδομένα στις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις και στα θέματα των παιδιών. Αναλυτικά πώς θα επηρεαστείτε από τη νέα θέση του Κάρμα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στις 20/07 επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο δημιουργώντας τεράστια πίεση είτε σε θέματα καριέρας είτε σε θέματα οικογένειας. Τις μέρες που περιβάλλουν αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα υγεία, σχέσεις, δουλειά κι εννοείται να μην πάρετε κανένα ρίσκο.

Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα στον Ιούλιο είναι οι σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη ανάδρομη μετά τις 23/07 αποκαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές του έρωτα. Προσέξτε πολύ πώς επικοινωνείτε στην ερωτική σας ζωή την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης που δημιουργεί μεγαλύτερο στρες στις σχέσεις. Η τάση σας θα είναι να πείτε το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή.

Προσέξτε ακόμη και τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς και γείτονες. Κάποιοι μπορεί να έχετε τυχαίες συναντήσεις με πρώην σχέσεις ή να λαμβάνετε μηνύματα από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αποτελεί μια καλύτερη συνέχεια του Ιουνίου, αφού οι αστρολογικές συνθήκες είναι με το μέρος σας. Τόσο η 1η Ιουλίου με τις εξαιρετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Δία, όσο και η Πανσέληνος στις 03/07 στον Αιγόκερω είναι από τις πιο τυχερές στιγμές για το ζώδιο σας, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τη συλλογική δουλειά, τους στόχους σας, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Εκμεταλλευτείτε το πρώτο γουηκέντ του Ιουλίου για ραντεβού ερωτικής φύσης, για εκδρομές και ταξιδάκια ή αν έχετε άδεια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Μέσα σε όλα όμως είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε, να βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή.

Ο Άρης μέχρι τις 09/07 στον Λέοντα σε έναν τομέα πιο «ιδιωτικό», πιο παρασκηνιακό, πιο ευάλωτο για την ψυχολογία σας μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Άλλοι μπορεί να έχετε έγνοιες για την υγεία κάποιου προσώπου ή μπορεί να σας απασχολεί ως ένα βαθμό κι η δική σας υγεία.

Στην πορεία του ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιο σας και σαφώς ο Ιούλιος από τις 10/07 κι έπειτα δεν θα είναι ένας ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ακόμη κι αν είστε σε διακοπές κάτι θα αποσπά την προσοχή σας και θα σας εξαναγκάζει σε δράση και αποφάσεις. Με τη δυναμική που σας δίνει ο πλανήτης της δράσης θα είστε πραγματικά ασταμάτητοι και θα μπορείτε να υλοποιείτε τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς. Ό,τι κι αν επιθυμείτε με δουλειά και χωρίς να εγκαταλείπετε την προσπάθεια μπορείτε να το καταφέρετε.

Στις 20/07 έχουμε την πιο απαιτητική όψη, την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κοντά σε αυτή την ημερομηνία μην παίρνετε ρίσκο και μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας.

Όμως μην ξεχνάτε ότι έχετε και βοήθειες και ίσως την πιο σημαντική: τη στήριξη του Δία από το ζώδιο του Ταύρου προς το ζώδιο σας. Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ένα στόχο πιο εύκολα.

Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνοντας αλλαγές στα επόμενα χρόνια στα οικονομικά σας. Αναλυτικά για την επιρροή αυτή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 23/07 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 04/09 και πιθανώς αυτή η περίοδος να έχει περισσότερη εσωστρέφεια ή μοναχικές στιγμές, καθώς η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φαίνεται ασταθής και να σας προκαλεί ανασφάλειες είτε είστε σε σχέση είτε την ψάχνετε.

Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να μην γνωρίζετε τι να περιμένετε από τις σχέσεις σας ή μπορεί να νιώθετε ένα βάρος σε ό,τι αφορά μια παρελθοντική σχέση που πιθανώς δεν έληξε καλά και οι πληγές έμειναν ανοιχτές. Η τάση θα είναι να θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, αλλά κάντε το μόνο για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας πίκρανε και σας απογοήτευσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου είστε έτοιμοι να διερευνήσετε νέους ορίζοντες, είτε είναι πνευματικοί, γεωγραφικοί, επαγγελματικοί, με τον Άρη στον Λέοντα και την Αφροδίτη ακόμη ορθή στο ίδιο ζώδιο που συμβολίζει για σας τις σπουδές, τα ταξίδια, το διαδίκτυο, την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ.

Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η επιθυμία της εξέλιξης σε έναν Τοξότη δε σταματά ποτέ! Άρα και όποιο εμπόδιο εμφανιστεί στον δρόμο σας θα το συντρίψετε με λίγη βοήθεια από συνεργάτες, φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Στο ξεκίνημα του μήνα όλα δείχνουν στον καυτό τομέα των οικονομικών και αναφέρομαι τόσο στις όψεις της 1ης Ιουλίου όσο και στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 03/07.

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το άγχος για την εξέλιξη των οικονομικών σας θεμάτων δημιουργικά και προσπαθήστε να εκπονήσετε ένα συντεταγμένο σχέδιο αποπληρωμής χρεών και ανεύρεσης εσόδων προκειμένου να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Πάντως δεν είναι απίθανο να προκύψουν κάποιες προτάσεις οικονομικής φύσης ή κάποια έξτρα έσοδα με αυτό το φεγγάρι.

Τα θέματα της καριέρας θα είναι ζωντανά και κάποιες φορές επιτακτικά με την πορεία του Άρη στην Παρθένο μετά τις 10/07. Δυστυχώς ο φετινός Ιούλιος δεν συγκαταλέγεται στους χαλαρούς μήνες της χρονιάς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και κανένας από τους μήνες του 2023 δεν είναι ακριβώς χαλαρός σχεδόν για κανένα.

Στιγμές χαράς και ξενοιασιάς μπορεί να έχει, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του κάτι μπορεί να σας προβληματίζει κι αυτό το κάτι θα προέρχεται κυρίως από το επαγγελματικό σας πεδίο ή για άλλους από το μέτωπο των οικογενειακών ευθυνών. Στις 20/07 μάλιστα ο Άρης θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς και αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιβάρυνση σε θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά.

Ας είστε πιο προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και μην παίρνετε ρίσκο για κανένα λόγο. Δεν είναι απίθανο πάντως με τον Άρη τόσο ενεργό από την Παρθένο να έχετε αλλαγές στην κατεύθυνση της καριέρας σας ή ακόμη και μια χωροταξική αλλαγή. Στις 17/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείστε να βρείτε το θάρρος και την πίστη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Καιρός να φυτέψετε τους σπόρους μια νέας κατάστασης στη ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μη νιώθετε ότι κερδίζετε κάτι σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση ή σε κάποια δική σας επένδυση, αλλά μακροπρόθεσμα θα αλλάξετε γνώμη.

Την ίδια μέρα έχουμε αλλαγή ζωδιακού άξονα για τους δεσμούς της Σελήνης (Κάρμα) που περνούν στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνοντας ριζικές αλλαγές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Αναλυτικά για την επιρροή στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στις 23/07 η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 04/09 και μετριάζει τη χαρά και την ικανοποίηση που λαμβάνετε από τις σχέσεις ή από όσα σας αρέσουν. Από την άλλη, αν ονειρεύεστε μακρινά ταξίδια ακόμη και στην περίπτωση που μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε και πάλι δεν θα είναι όπως τα σχεδιάζετε, γι’ αυτό ίσως χρειάζεται να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας. Για κάποιους και της υγείας. Βλέπετε με τον Άρη στον Λέοντα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτούς τους τομείς.

Όμως και μετά τις 11/07, καθώς θα πάρει θέση ο Ερμής στον Λέοντα, ο Ιούλιος θα εξακολουθήσει να σας ωθεί να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ευθυνών, ώστε να σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και αυτών που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων ζώων σας.

Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ όπως και οι υποχρεώσεις, αλλά η νούμερο ένα προτεραιότητα σας είναι η υγεία κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Έτσι οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες ακόμη κι αν δεν μετακινηθείτε από το σπίτι σας.

Οι θετικές όψεις Ήλιου και Ερμή με τον Δία την 1η Ιουλίου και η Πανσέληνος στις 03/07 σας καλούν να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο για μια τάση παρεξηγήσεων με το φεγγάρι αυτό.

Από τις 10/07 ο Άρης θα πάρει θέση στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιο σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας, μολονότι ειδικά για τους αδέσμευτους θα φέρνει και πολλές ευκαιρίες γνωριμιών και νέων σχέσεων. Η αντίθεση του με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 20/07 είναι η πιο απαιτητική όψη του μήνα που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Εσείς πρέπει να προσέξετε πώς εκφράζετε την ενόχληση σας ειδικά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες. Γενικότερα μια τόσο απαιτητική όψη μπορεί να δείξει προβλήματα σε μια σημαντική σχέση ή εμπόδια στο να υλοποιηθεί ένας στόχος σας. Μην το βάζετε κάτω Ιχθύες μου όμως. Ο Κρόνος θέλει υπομονή και πειθαρχία. Η Νέα Σελήνη στις 17/07 είναι ιδιαίτερα θετική καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν.

Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες. Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνοντας αλλαγές κυρίως σε οικονομικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικά για το πώς θα σας επηρεάσει αυτή η αλλαγή μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ. Στις 23/07 η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 04/09 στο ζώδιο του Λέοντα. Επειδή ο Λέων κυβερνά για σας τόσο τον τομέα της εργασίας όσο και της υγείας και φυσικής κατάστασης μπορεί να νιώθετε κάπως αποδιοργανωμένοι στην καθημερινότητα σας.

Το να διαχειρίζεστε όλα όσα έχετε να κάνετε επαγγελματικά, αλλά και να είστε συνεπείς σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής δεν θα είναι πολύ εύκολο. Επειδή δε όλο αυτό συμπίπτει και με την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που οι πειρασμοί αυξάνονται και πληθύνονται, προσέξτε μην βάλετε κιλά και παιδεύεστε να τα χάσετε στην πορεία. Αποφύγετε ακόμη πειράματα σε θέματα αισθητικής και ομορφιάς.

Ακολουθήστε δοκιμασμένες μεθόδους. Σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους μπορεί να περάσουν κάποιες αναταράξεις.

asibiliou.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *