19/05/2024 5:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπύρος Πάντζας για την πλατεία Δημητρακού στη Ραφήνα

Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίασή του


Ένα απο τα θέματα που συζητήθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου ήταν για τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Δημητρακού. Εισηγητής ήταν ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Πάντζας, ο οποίος μίλησε στο anatolika24.gr, για αυτό το θέμα που απασχολεί πολύ τους επαγγελματίες που έχουν τα μαγαζιά τους στην συγκεκριμένη πλατεία.

Ο κ. Πάντζας μας ανέφερε ότι “Η πλατεία θα πρέπει να επιστρέψει όσον αφορά τα τραπεζοκαθίσματα στην προ-covid εποχή. Όπως ήταν πριν, με το όριο να επανέρχεται μέχρι εκεί που φτάνουν οι πέργολες. Ο Δήμος μας πρέπει εκτός από τον κανονισμό να εφαρμόσει τον νόμο, ο οποίος είναι σαφής.

Κατανοώ τους επιχειρηματίες, θα κάνουμε κι εγώ προσωπικά και ο Δήμος από την μεριά του, ότι περνάει από το χέρι μας για την ενίσχυσή τους, όμως σ΄αυτό το θέμα θα πρέπει να συμμορφωθούμε με ότι λέει η νομοθεσία. Διαφορετικά είναι τέτοια η πλατεία που δεν θα μείνει καθόλου ελεύθερος χώρος για τους δημότες. Δυστυχώς ο χώρος είναι συγκεκριμένος και δεν χωρά παραπάνω τραπέζια και καθίσματα”.

“Για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός πάντως με τα καταστήματα που είναι στην κεντική πλατεία (Πλαστήρα), θα εισηγηθώ συγκεκριμένα τετραγωνικά”, συμπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος.

Να σημειώσουμε ότι το θέμα, πέρασε κατά πλειοψηφία με τους κ.κ. Πιστικίδη και Παλπατζή να ψηφίζουν κατά καθώς ζητούσαν την αύξηση κατά 20%.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *