18/05/2024 9:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Χρήστος Τσεμπέρης ξεμπροστιάζει τον Ανδρέα Βασιλόπουλο (έχει και συνέχεια)

"Κρυβόταν για να κάνει αυτό που νομίζει ως προπαγάνδα με τα δεκανίκια του. Κρυφά. Στη σκιά. Με δόλο"


Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης ξεμπροστιάζει τον επικεφαλής της “Δύναμης Ανάπτυξης”, κύριο “καθηγητή” Ανδρέα Βασιλόπουλο και για δύο χρόνια “συμπαίκτη” ή αλλιώς “δεκανίκι” του κ. Μπουρνούς και της δημοτικής αρχής. Υπογραμμίζει δε στο τέλος πως “έχει και συνέχεια”!!!

Μια “γκάφα ολκής” όπως την χαρακτηρίζει ο κ. Τσεμπέρης, ήταν αρκετή για να “ξεγυμνωθεί” τελικά, πάντα σύμφωνα με όσα λέει, γράφει αλλά και όσα “ντοκουμέντα” παρουσιάζει. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν ο κύριος Βασιλόπουλος “πιάστηκε πάλι με τη γίδα στην πλάτη”, ή μάλλον με κρυμμένο “μαγαζί” στις σκιές”.

Που σημαίνει ότι η “ανεξάρτητη” ιστοσελίδα περί την οποίαν γίνεται αναφορά (βλέπε φωτό), είναι “δεκανίκι”! Όπου “δεκανίκι” οτιδήποτε χρησιμεύει ως στήριγμα σε κάποιον ή κάτι που δεν μπορεί να σταθεί με τις δικές του δυνάμεις.

Διαβάστε αναλυτικά οτι αναφέρει ο κ. Τσεμπέρης, και τα συμπεράσματα δικά σας…

ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟΣ : ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ, ΜΕ ΤΗ “ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ” . ΚΡΊΜΑ…

Πολλαπλώς εκτεθειμένος και πάλι στους πολίτες ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης.

Τούτη τη φορά χρειάστηκε μια γκάφα ολκής κι ένα sub domain του ομίλου εταιρειών του σε νεόκοπο “σαιτ” αγνώστου μέχρι χθες πατρός, μητρός και λοιπών συγγενών, από την κρυπτομενη παρέα του, για να πέσουν οι μάσκες όλων των “ανεξάρτητων”, εμφανιζομενων σε εκπομπές του καναλιού του και άλλα τέτοια πολύχρωμα και γραφικά.

Με λίγα λόγια “πιάστηκε πάλι με τη γίδα στην πλάτη”, ή μάλλον με κρυμμένο “μαγαζί” στις σκιές.

Τα όσα σήμερα κατόπιν εορτής και της γκάφας των “δικών” του φίλων ισχυρίζεται περί διαφάνειας, φανερής στήριξης και άλλων ηρωικων, να τα κρατήσει για το παρεακι του και όσους ακόμη τον ακολουθούν στον κατήφορο του.

Αλήθεια, γιατί δεν μας τα έλεγε δημόσια χτες, προχτές, μήνες πριν? Γιατί κρυβόταν για να κάνει αυτό που νομίζει ως προπαγάνδα με τα δεκανίκια του. Κρυφά. Στη σκιά. Με δόλο. Και νόμιζε ότι θα διασώζεται για πάντα.

Έτσι αντιλαμβάνεται την πολιτική, τη λογοδοσία, την αλήθεια, την ανεξαρτησία του τύπου. Ως μαγαζακια του.

Τουλάχιστον όταν είχε την προκλητικη αναίδεια να ζητά δημοτικά χρήματα ως εν ενεργεία Αντιδήμαρχος για μέσο ενημέρωσης, το έκανε για μέσο ιδιοκτησίας του. Φυσικά δεν απάντησε ποτέ γιαυτό. Κρύφτηκε όπως πάντα, πίσω από “φίλους” και δεν έβγαλε κιχ.

Καλό ταξίδι στον κατήφορο, τη λάσπη και τις σκιές που δυστυχώς επιλέξατε να ανήκετε.
Και να θυμάστε: Έχει και συνέχεια…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *