24/04/2024 5:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ. Βάρης-Κορωπίου! Νεκρή μια γυναίκα – Παραβίασε το κόκκινο ο οδηγός

Η σύγκρουση με το άλλο αυτοκίνητο ήταν μοιραία για την 76χρονη - Ο οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια


Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το θανατηφόρο τροχαίο την ημέρα του Πάσχα, που έγινε στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου και είχε θύμα μια γυναίκα. Η σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα ήταν μοιραία για την 76χρονη γυναίκα. Ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο οδηγός παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Το αποτέλεσμα πάντως ήταν μια 76χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη συμβολή της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου και της οδού Άνδρου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Το δυστύχημα συνέβη στις 9.30 το πρωί. Η 76χρονη κινούνταν με το αυτοκίνητό της επί της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου με κατεύθυνση από αεροδρόμιο προς Γλυφάδα. Στο ύψος της διασταύρωσης με Άνδρου έκανε αριστερά και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας Αρμένιος στο αντίθετο ρεύμα της Βάρης-Κορωπίου. Σύμφωνα πάντως με άλλες πληροφορίες, το άλλο όχημα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά είχε τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Αρμένιος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *