25/04/2024 8:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Διονύσου: Τρεις θεατρικές παραστάσεις για παιδιά με ελεύθερη είσοδο

Σε Δροσιά (21/4), Σταμάτα (28/4) και Άνοιξη (29/4)


Με τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις υποδέχεται ο Δήμος Διονύσου το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στη Δροσιά (21/4), στη Σταμάτα (28/4) και στην Άνοιξη (29/4). Οι θεατρικές παραστάσεις είναι αφιερωμένες στους μικρούς μας φίλους και εξίσου ευχάριστες για το ενήλικο κοινό.

Η πρώτη θεατρική παράσταση γεμάτη κέφι και χορό έχει τίτλο «ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΠΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ / ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ» και ξεκινά την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Δροσιάς (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου επί της Πεντζερίδη 3).

Λίγα λόγια για το έργο: Όλα τα ζώα της φάρμας ζουν αρμονικά και ευτυχισμένα. Ώσπου… Ο κόκορας που τους ξυπνάει κάθε πρωί χάνει τη φωνή του. Και τότε τα ζώα επιστρατεύουν την κότα και το κοτοπουλάκι για να βρουν λύση!
Απίθανες χορευτικές φιγούρες από 3 εντυπωσιακές γιγαντοστολές και ένα «Τρίο Μπρίο» που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να χορέψουν μαζί.

Η δεύτερη θεατρική παράσταση το γνωστό και αγαπημένο παραμύθι με το οποίο μεγάλωσαν πολλές γενιές, «ΤΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Σταμάτας (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου επί της Πεντζερίδη 3).

Λίγα λόγια για το έργο: Μια φορά και έναν καιρό… Ξεχάστε όσα ξέρατε για το γνωστό αγαπημένο παραμύθι των παιδιών!Μήπως ήταν όλα μια παρεξήγηση? Μήπως ο λύκος τελικά δεν ήταν τόσο κακός και τα γουρουνάκια τόσο αθώα; Η αγαπημένη μας ιστορία ΑΛΛΙΩΣ με εντυπωσιακά σκηνικά, γιγαντοστολές, χορό και τραγούδι, σε ένα άκρως διασκεδαστικό μονόπρακτο… με απρόσμενη πλοκή και τέλος.

Συμμετέχουν: 4 Γιγαντοστολές και 1 Ηθοποιός – αφηγητής.

Η τρίτη θεατρική παράσταση «ΟΙ 2 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΑΚΗ» είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ στην Πλατεία Άνοιξης (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου επί της Πεντζερίδη 3).

Λίγα λόγια για το έργο: «Είμαι ο ξακουστός Ερμής, των θεών ταχυδρόμος. Ο φτερωτός, ο όμορφος, ο κούκλος και ο τρόμος. Ενώ οι άλλοι έντεκα θεοί πίνουνε αμβροσία. Εγώ ήρθα για σας εδώ να πω μια ιστορία. Μια ιστορία αληθινή, που κανείς δεν γνωρίζει καθώς ο χρόνος που περνά, με τρόπο τη βυθίζει… Είναι ο μύθος του γιου του Ηρακλή, του μέγα Ηρακλάκη και του αγαπημένου του ανιψιού, του Ιολακάκη. Ο Ηρακλάκης μας έχει απόλυτη σκληράδα κι ο Ιολακάκης βάζει πολύ την εξυπνάδα. Πολλά θα γίνουν εδώ μπροστά, γι’ αυτό συγκεντρωθείτε. Θα πάρετε μεγάλη χαρά, τη λύση αν θα βρείτε!».

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *