28/03/2024 7:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Mαρία Ναυροζίδου σε Ραφήνα και Μαρκόπουλο! Τι είπε με τους δημάρχους Μπουρνούς και Αλλαγιάννη

"Ως υποψήφια βουλευτής Αν. Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, βρίσκομαι πάντα κοντά σε ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο των δημοτών τους"


Στο Μαρκόπουλο και στη Ραφήνα βρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, Μαρία Ναυροζίδου, όπου είχε συνομιλία με τους δημάρχους Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και Βαγγέλη Μπουρνούς.

Όπως αναφέρει η κα Ναυροζίδου: “Η σημερινή μου συνάντηση στο Δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου με τον Ευάγγελος Μπουρνούς – Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά ήταν ουσιαστική, διότι μιλήσαμε για τα προβλήματα της περιοχής και την αναγκαιότητα αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας καθώς και την αξιοποίηση του Λιμανιού με αύξηση των χρηματοδοτικών πόρων.

Ταυτόχρονα, ως πρόεδρος των Τρίτεκνων Οικογενειών Ανατολικής Αττικής είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τις πολυμελείς οικογένειες που ζουν στο δήμο και που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με δυσκολία στο κύμα ακρίβειας που σαρώνει όλη τη Χώρα”…

Και συνεχίζει: Άκρως εποικοδομητική όμως ήταν και η σημερινή μου συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Μεσογαίας κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης καθότι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα έλλειψης υποδομών όπως η κατάσταση του οδικού δικτύου και το συγκοινωνιακό πρόβλημα που απασχολούν το σύνολο των δημοτών.

Ως υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, βρίσκομαι πάντα κοντά σε ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο των δημοτών τους και στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους”.

𝚳𝛂𝛒ί𝛂 𝚾. 𝚴𝛂𝛖𝛒𝛐𝛇ί𝛅𝛐𝛖
𝚼𝛑𝛐𝛙ή𝛗𝛊𝛂 𝚩𝛐𝛖𝛌𝛆𝛖𝛕ής 𝚨𝛎𝛂𝛕𝛐𝛌𝛊𝛋ής 𝚨𝛕𝛕𝛊𝛋ής
𝚷𝚨𝚺𝚶𝚱 – 𝚱ί𝛎𝛈𝛍𝛂 𝚨𝛌𝛌𝛂𝛄ής

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *