05/06/2023 7:52 μμ

Νέος Βουτζάς: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος…

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη


Έφυγε σε ηλικία 73 ετών από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο, αλλά και στο Νέο Βουτζά διότι σ αυτή την περιοχή έμενε. Ενας «αθέατος», αλλά σπουδαίος δημοσιογράφος, καλός συνάδελφος, με ήθος, ευπρέπεια και έμφυτη ευγένεια, «έφυγε» το πρωί της Τρίτης.

Η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος” κα Έμυ Κροκίδη έγραψε το δικό της “αντίο” στον Χρήστο Μεσσήνη.

“Ένας αξιόλογος συντοπίτης μας και σημαντικός δημοσιογράφος, ο Χρήστος Μεσσήνης, αγαπημένος σύζυγος της Γιατρίνας μας Βάσως Σιατερλή, «έφυγε» σήμερα το πρωί για το μεγάλο ταξίδι.. Πέρα από τη θλίψη και τη λύπη, που νιώθουν όσοι τον γνώρισαν, θα ήθελα να υπογραμμίσω τη βαθιά πίστη του συναδέλφου Χρήστου Μεσσήνη στις αρχές δεοντολογίας και τις αξίες της Δημοσιογραφίας. Με αυτές πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια στο επάγγελμα μας, πετυχαίνοντας να το μετατρέψει σε λειτούργημα και αφήνοντας γερές παρακαταθήκες στους νεώτερους. Τον ευχαριστούμε και τον αποχαιρετούμε με το χέρι στην καρδιά!”.

Tο βιογραφικό του Χρήστου Μεσσήνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Χρήστου Μεσσήνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Τον Ιούλιο του 1970 άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυγή», «Νέα Ελλάδα», «Ριζοσπάστης», «Αθηναϊκή», «Βραδυνή», τα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Πολιτικά Θέματα», ενώ το 1979 θα είναι η αρχή της συνεργασίας του με το «Βήμα». Θα εργαστεί επίσης στην «Ελευθεροτυπία», την «Εγνατία» και τέλος στα «Νέα».

Ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Την Πέμπτη το ύστατο χαίρε

Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά και η ταφή θα γίνει την ίδια ημέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λευκάδα!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *