26/04/2024 6:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα γίνει χαμός! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στις 22/6 στο κολυμβητήριο Ραφήνας

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος - Ο "Τσούβι" έρχεται για μια μοναδική παράσταση


Τελικά μόνο τυχαία συνάντηση δεν ήταν… Θυμάστε χθες όταν γράφαμε για μια συνάντηση μεταξύ του Αλέξανδρου Τσουβέλα και του ραφηνιώτη Μιχάλη Γκολεμά; Ε λοιπόν ο γνωστός και επιτυχημένος stand up comedian έρχεται για μια μοναδική παράσταση την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο κολυμβητήριο Ραφήνας.

Ποιος το επιβεβαίωσε; Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με ένα βιντεάκι που ανέβηκε στη σελίδα του Αργοναύτη Τριγλίας στο fb. 

Να σας θυμίσως επίσης τι γράφαμε εδώ στο anatolika24.gr…

“Λέτε να είναι μια “τυχαία” συνάντηση, ή μήπως κάτι “ψήνεται”. Η φωτογραφία του ραφηνιώτη Μιχάλη Γκολεμά, με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος ως γνωστόν είναι ένας από τους πιο αγαπημένους stand up comedians, προκαλεί διάφορες σκέψεις.

Ρωτήσαμε τον Μιχάλη τι παίζει, αλλά δεν απαντά, αφήνοντας να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου από αυτή την συνάντηση. Εγώ απλά τον ρώτησα θα δούν οι ραφηνιώτες τον λατρεμένο τους “Τσούβι” από κοντά;

Όχι τίποτα άλλο γιατί αν είναι γεγονός, τότε θα πρέπει να κλείσουμε εισιτήρια άμεσα. Όλες οι εμφανίσεις του Αλέξανδρου Τσουβέλας, ο οποίος έχει οργώσει όλα την Ελλάδα, και το εξωτερικό είναι sold out!!! Τι δεν το ξέρατε;”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *