25/04/2024 7:45 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν” & “Πρόσκληση σε Φόνο”, στο Cine Γέρακας

Ταινίες που έκαναν αίσθηση και προκαλούν το ενδιαφέρον σε μεγάλους και παιδιά


Δύο ενδιαφέρουσες ταινίες για μικρούς και μεγάλους έχει προγραμματίσει για την επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα το Cine Γέρακας στον Γέρακα από την Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 16 του μηνός.

SPIDER-MAN: ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ
ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ
SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE
Σκηνοθεσία: Κεμπ Πάουερς, Γιόακιμ Ντος Σάντος.
Διάρκεια: 140 λεπτά
Ώρα έναρξης: Παρασκευή – Κυριακή & Τετάρτη 20.50
(Μία προβολή) (Μεταγλωττισμένη)

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων με μια σημαντική αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο.

Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά. Βέβαια, όλοι μπορούν να φορέσουν τη μάσκα…. αλλά αυτό που σε κάνει ήρωα είναι το πώς τη φοράς.

Το θέαμα που πραγματεύεται και απεικονίζει με μερικά ασύλληπτα ψηφιακά εφέ το animation- σίκουελ του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ του 2018 είναι απαράμιλλο.

Ιλιγγιώδης κίνηση της κάμερας, γραφικά που ενώνουν την χάρτινη τεχνική των κόμικς με τα κινηματογραφικά καρέ από παλιά έργα του Spider-Man, περαιτέρω καινοτομίες στο συνδυασμό του δυσδιάστατου σχεδίου με το σκίτσο. Κυρίως όμως είναι το εσωτερικό ψάξιμο στην ψυχή του βασικού ήρωα.

Έχοντας χάσει το προσανατολισμό του, με ενοχικό σύνδρομο και κυρίως αδυναμία να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, ο Μάιλς θα αναγκαστεί να προβεί σε ένα μοναχικό, επώδυνο και άκρως συναισθηματικό ταξίδι που θα τον οδηγήσει σε τρομακτικές αποκαλύψεις.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΝΟ
INVITATION TO A MURDER
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σίμεκ.
Πρωταγωνιστούν: Μπιάνκα Σάντος, Κρις Μπράουνινγκ.
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη, Δευτέρα & Τρίτη 21.00 & 22.45
Παρασκευή – Κυριακή & Τετάρτη 23.15 (Μία προβολή)

Νότια Αγγλία, 1934. Όταν ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο νησιώτικο κτήμα του, ανάμεσά του και έναν ατρόμητο, επίδοξο ντετέκτιβ, η Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει. Όταν ένας από αυτούς πεθαίνει ξαφνικά, η κατάσταση παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Μία ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων βρίσκεται καλεσμένη σε ένα νησί από έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο, τον Λιούις Φίντλεϊ, ο οποίος παραμένει άφαντος. Ανάμεσά τους, η Μιράντα Γκριν, μια γυναίκα με ικανότητες ντετέκτιβ και φανατική των αστυνομικών μυθιστορημάτων, που έχει τη μανία να παρατηρεί τις λεπτομέρειες.

Όταν ένας καλεσμένος και κάποιο από τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού βρίσκονται νεκροί, αρχίζει ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων.
Αστυνομικό μυστήριο εποχής αλά Αγκάθα Κρίστι.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ CINE ΓΕΡΑΚΑΣ

Γαργηττού & Ευμένους
Τηλ.: 210 66.12.717

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *