03/05/2024 10:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεκρός ο Νίκος Τερζόπουλος! Τραγικό δυστύχημα στα Λιμανάκια

Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή, σε γνωστό σημείο-καρμανιόλα παραβιάζοντας την διαχωριστική γραμμή


Έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Νίκος Τερζόπουλος πολύ γνωστός στον χώρο της μοτοσυκλέτας, στο τμήμα της παραλιακής στα Λιμανάκια. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το θύμα του δυστυχήματος κινούταν κανονικά στην πορεία του, στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή παραβιάζοντας την διαχωριστική γραμμή του οδοστρώματος.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε άνδρας επίσης 50 ετών. Παρά το ότι ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας φορούσε πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης του προκάλεσε τραυματισμούς από τους οποίους τελικά δεν επιβίωσε. Πηγές αναφέρουν, ότι ο μοτοσυκλετιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη, καθώς βαρύνεται με κατηγορίες ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ υπεβλήθη και σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και σε εξετάσεις αλκοόλ στο αίμα.

Το θύμα είναι, όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά, ο Νίκος Τερζόπουλος, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στους κύκλους των Αττικών μοτοσυκλετιστών. Μετά από την είδηση του ατυχήματος, ένα κύμα συλλυπητήριων ευχών κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα, με τον άτυχο Νίκο να παρουσιάζεται ως ένας αναβάτης με εξαιρετική εμπειρία, φίλος πολλών ανθρώπων που δεν δίσταζε ποτέ να βοηθήσει και να μεταφέρει την εμπειρία του σε όποιον του το ζητούσε.

Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας τα συλλυπητήρια στους οικείους και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου.

bikeit.gr/notia.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *