05/05/2024 6:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Βόμβα Μπουρνούς για τον Προαστιακό και την Αττική Οδό

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι


Βόμβα πέταξε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, στην εκπομπή “Τα εν οίκω εν δήμω” με την Σοφία Γαλάνη, όσον αφορά την Αττική Οδό και τον Προαστιακό.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπουρνούς αποκάλυψε πως ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου θα είναι ο πρώτος δήμος που θα αποκτήσει σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και πως ο προαστιακός και η Αττική Οδός θα φτάσουν στη Ραφήνα υπόγεια και με σήραγγες.

Αυτή την περίοδο, τόνισε πως είναι στον “αέρα” σε τελικό στάδιο τέσσερις μελέτες για τις περιοχές του Πευκώνα, τα Σκουφέικα, το Κόκκινο Λιμανάκι αλλά και για το κεντρικό Πικέρμι ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανέβουν άλλες δύο που θα αφορούν τις περιοχές Πανόραμα- Σκαλοπάτι- Άγιος Χαράλαμπος, αλλά και για την Διασταύρωση Ραφήνας.

Αναφέρθηκε επίσης στις εργασίες για την αποχέτευση, στις προετοιμασίες του Δήμου για την αντιπυρική περίοδο ώστε να αποφύγουμε ένα νέο Μάτι, για την συνεργασία των πολιτών που είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό των οικοπέδων ενώξεκαθάρισε πως τα πρόστιμα επιβάλλονται μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *