26/07/2024 12:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Αράπης: “Αντίο Θύελλα Ραφήνας και εις το επανιδείν”

Μετά από 12 χρόνια στους Λιγνιτωρύχους σταματά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων


Ο Γιώργος Αράπης μέσα από την προσωική του σελίδα στο fb, αποχαιρετά την Θύελλα Ραφήνας μετά από 12 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των Λιγνιτωρύχων. Σταματά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μέσα από πολλά “ευχαριστώ” λέει αντίο στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

“Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην Θύελλα Ραφήνας και την επόμενη σεζόν.

Έδωσα πολλά μα πήρα ακόμη περισσότερα! Μέσα από την ομάδα ανδρώθηκα, ωρίμασα ποδοσφαιρικά, κατακτήσαμε πρωταθλήματα , κύπελλα , ανόδους και απέκτησα φιλίες δυνατές όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις – προπονητές – τεχνικά επιτελεία με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την τελευταία χρονιά, τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Λουκάτο, όλο το Δ.Σ της ομάδας, τους γενικούς αρχηγούς κ. Μυτηλιναίο, κ. Μακρή, κ. Κώστα, τον προπονητή μου κ. Νίκο Μεσολόγγη, τον γυμναστή κ. Δημήτρη Καραμανοφ, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μανιό και τον φροντιστή κ. Βαλεντίνο για την άψογη συνεργασία.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει για συμπαίκτες για όλες αυτές τις επιτυχίες και χαρές που έχουμε ζήσει μαζί αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Η Θύελλα Ραφήνας είναι μια ομάδα με ήθος και αξίες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά. Είναι δίπλα σε όλους τους Αθλητές στα εύκολα και ακόμη περισσότερο στα δύσκολα.

Εύχομαι στη Θύελλα μόνο επιτυχίες και σε όλους τους συντελεστές που απαρτίζουν την ομάδα, υγεία!

Εις το Επανιδείν!”

Με εκτίμηση,
Αράπης Γιώργος

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *