01/03/2024 9:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σκηνές τρόμου σε λεωφορείο στον Άγιο Στέφανο! “Σπάνε πλάκα και κινδυνεύουν εργαζόμενοι και επιβάτες”

Η οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τα όσα βίωσε: "Πέταγαν πέτρες, έσπασαν τζάμια. Έπαθα κρίση πανικού, παίζουν με τις ζωές μας"


Τον τρόμο έζησαν οδηγός και επιβάτες λεωφορείου στον Άγιο Στέφανο όταν το συγκεκριμένο όχημα έγινε στόχος επίθεσης. Μάλιστα συνελήφθη από τις Αρχές της Αστυνομίας ένας 15χρονος αλλά και η μητέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Η οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε στο DEBATER τις στιγμές τρόμου που βίωσε τόσο η ίδια όσο και οι επιβάτες που βρέθηκαν μέσα στο όχημα εκείνη την ώρα.

«Έβαλαν δυο κορίτσια ανήλικα να κάνουν τους επιβάτες ως «δόλωμα» για να κάνουν σήμα στη στάση να σταματήσει το λεωφορείο. Σταμάτησα το λεωφορείο για να ανέβουν. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν ανέβηκαν. Τα άλλα άτομα από την παρέα των ανηλίκων κατέβασαν τις εξωτερικές ασφάλειες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξεκινήσω το λεωφορείο και άρχισαν να πετάνε πέτρες και κάτι σαν δυναμιτάκια.

Έσπασαν τα τζάμια της εισόδου του λεωφορείου και του παραθύρου δίπλα ακριβώς. Μάλιστα εκεί καθόταν ένα μικρό κορίτσι με τη μητέρα του και τα θραύσματα από το παράθυρο έπεσαν πάνω του. Εγώ έπαθα κρίση πανικού, δεν μπορούσα να βάλω μπρος να φύγω καθώς είχε ακινητοποιηθεί το λεωφορείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.

Δυστυχώς είμαστε στόχος ενός παιχνιδιού που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. «Σπάνε πλάκα», σπάζοντας λεωφορεία με κίνδυνο να τραυματίσουν επιβάτες και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, εμείς. Αν ήταν συνάδελφος με πρόβλημα στην καρδιά, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί. Κάτι πρέπει να γίνει…» ανέφερε η οδηγός του λεωφορείου.

Λάζος Μαντικος / debater.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *