05/05/2024 10:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε σπάνια έξοδο στη Νέα Μάκρη με τον σύζυγο και το μωρό (φωτό)

«Βγήκα η μάνα μετά από πολύ καιρό… Δεν γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος, αλλά άνοιξαν οι ουρανοί»... είπε μετά την εξοδό της


Το απόγευμα του Σαββάτου αποφάσισε να βγει έξω μετά από καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου και να πάει στη Νέα Μάκρη στον γάμο φίλων της, συνοδευόμενη φυσικά από τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Πρόκειται για μια σπάνια έξοδο για την γλυκιά παρουσιάστρια αφού είναι αφοσιωμένη στο μωρό της.

Ενάμισης μήνας πέρασε από τότε που η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μητέρα για πρώτη φόρα και βιώνει την απόλυτη ευτυχία με την κόρη της. ‘Ηταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και τώρα βιώνει ως μανούλα τις καλύτερες στιγμές της ζωής της.

Σύμφωνα με το debater.gr πως μπορούμε να δούμε παρά τις καιρικές συνθήκες η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μάξι μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακή ζώνη, που αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Έκανε ένα φυσικό μακιγιάζ – το απόλυτο trend του καλοκαιριού – και άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά.

Μετά την έξοδό της, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο σε Instastory της, στο οποίο έγραψε: «Βγήκα η μάνα μετά από πολύ καιρό… Δεν γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος, αλλά άνοιξαν οι ουρανοί».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *