13/05/2024 10:35 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παντρεύτηκε στη Ραφήνα η Ιωάννα Μαλέσκου

Η όμορφη παρουσιάστρια ως γνωστόν διανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη


Μας την έσκασε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εκεί που περίμεναν όλοι να γίνει ο γάμος της προς Αρτέμιδα μία από τις προσεχείς μέρες, εκείνη σήμερα το μεσημέρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά στο δημαρχείο της Ραφήνας αιφνιδιάζοντας φίλους και γνωστούς.

Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς η παρουσιάστρια που διανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη το βράδυ της Τετάρτης πήγε σε εκδήλωση και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο.

Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας».

Λίγες ώρες αργότερα στις 12 το μεσημέρι όπως σας είπαμε παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο δημαρχείο της Ραφήνας. Να τους ευχηθούμε να ζήσουν και με το καλό το μωράκι τους!

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εκπαιδεύσει την αγαπημένη της σκυλίτσα Βalloo.

Οι δυο τους έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *