01/10/2023 6:11 μμ

Με Αναστασία και Άσπα η Λευκή Νύχτα στο Κορωπί! – Τα μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας

Μουσική βραδιά, θέατρικά, δράσεις και δρώμενα από τις 18.00 το απόγευμα


Η κοινή διοργάνωση Δήμου Κρωπίας και της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Κορωπίου με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα» πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 από τις 6 το απόγευμα.

Η διοργάνωση ενισχύεται από το Δήμο Κρωπίας με περισσότερες εκδηλώσεις για τα παιδιά με ποσό 16.120 ευρώ ενώ με την ηχητική κάλυψη το συνολικό ποσό θα ανέλθει λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι, η συνεχής προώθηση της εμπορικής αγοράς της πόλης του Κορωπίου, η στήριξη της πολιτικής των στοχευμένων εκπτώσεων υπέρ των πολιτών μέσα από μουσικά, θεατρικά και άλλα δρώμενα για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας.

Στα κεντρικά πρόσωπα της μουσικής βραδιάς προστίθεται, η τραγουδίστρια ΄Ασπα που θα προηγηθεί στις 21:30 και θα ακολουθήσει η ταλαντούχα, νέα δημοφιλής τραγουδίστρια Αναστασία (Δημητρά) στις 10 το βράδυ στη κεντρική πλατεία Κορωπίου.

Η παιδική θεατρική παράσταση «XANA –ZOO, 11 χρόνια μαζί» με όλες τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη από την παιδική σκηνή του Χρ.Τριποδάκη θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγάλματος στις 7 το απόγευμα ενώ η πολύ ιδιαίτερη μαθητική συναυλία του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης ξεκινάει στις 7 το απόγευμα στη συμβολή οδών Αλλαγιάννη-Αγ. Κιούση

Οι εκδηλώσεις διανθίζονται με πολλά δρώμενα σε διάφορα σημεία της κεντρικής λεωφόρου από τις 18:30, με τη συνεργασία αθλητικών και χορευτικών συλλόγων του Δήμου μας (Σχολή Α.Σ. Υπερίων -Πολεμικές Τέχνες, Super League-Δόξα Κορωπίου, Όμιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου ΟΑΚ, ΑΟΚ Ποδοσφαιρικός σύλλογος, Βοdy- Art & Xoρόραμα, Γυμναστικός Σύλλογος-Μπάσκετ, σύλλογος Χειροσφαίρισης Α.Σ «Γ. Παπασιδέρης») με ομάδες τυμπανιστών(από 21:00 έως 22:00) και ξυλοπόδαρων (από 20:15 έως 21:15) καθώς και με τη διεξαγωγή του πασίγνωστου παιχνιδιού του κρυμμένου θησαυρού με τον Ιndiana Jones (με στοιχεία Survivor Kids!) για τα μικρά σε ηλικία μέλη των οικογενειών μας από 5 ετών και άνω ενώ δεκτοί γίνονται και ενήλικοι…(από 18:30 έως 21:30 σε 6 σταθμούς της δράσης σε διαφορετικά σημεία επι της Β.Κωνσταντίνου).

Μέλη της διοργάνωσης και των συνεργαζόμενων ομάδων θα καθοδηγήσουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Περισσότερα για τις εκπτωτικές προσφορές :https://www.facebook.com/eebek.koropi

Τα μέτρα κυκλοφορίας
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2023, από τις 16:00 θα εφαρμοστούν μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας για παράκαμψη τμήματος της κεντρικής λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου (από οδός Αδριανού έως την πλατεία Γκίνη -Βέρδη /«Αγάμων») που θα διεξάγονται εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Παρακαλούμε για τη συμμόρφωση στις οδηγίες της τροχαίας και της πολιτικής προστασίας Δήμου Κρωπίας με σκοπό τη στήριξη της εμπορικής μας αγοράς και τη διευκόλυνση της ασφαλούς προσέλευσης και συμμετοχής στις εκδηλώσεις και στα καταστήματα με τις εκπτωτικές προσφορές τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *