27/04/2024 10:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λαγονήσι: H Nτορέττα Παπαδημητρίου στις πλάτες του Κωνσταντίνου Βασάλου & τα παιχνίδια στο νερό (βίντεο+φωτό)

O... Survivor και η ηθοποιός και όλη η παρέα πέρασαν μια μέρα δίπλα στο κύμα


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το Survivor ήθελε διακοπές, μπάνια και ξεκούραση. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την άλλη ήθελε να κάνει καμιά βουτιά μαζί με τα αγόρια της αλλά και αγπημένα πρόσωπα της οικογενείας της. Έτσι όλοι μαζί βρεθήκανε στην παραλία στο Λαγονήσι και πέρασαν μια υπέροχη μέρα δίπλα στο κύμα.

Η μεγάλη παρέα -αν κρίνουμε από το βίντεο και τις φωτό- έδειξε να περνάει υπέροχα. Ειδικά όταν η Ντορέττα με τον Βασάλο μπήκαν στο νερό και άρχισαν τα παιχνίδια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβηκε στους ώμους του Κωνσταντίνου και εκείνος ανέλαβε να την πετάξει με φόρα για να κάνει θεαματική βουτιά εκείνη, όμως ήταν λίγο δύσκολο καθώς η Ντορέττα άκουγε την ατάκα «Έλα θεία, απ’ τη ΔΕΗ είμαστε» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Τελικά, κακήν κακώς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σύμφωνα με το gossip-tv.gr κατάφερε να σταθεί στους γυμνασμένους ώμους του Κωνσταντίνου και να κάνει τη βουτιά της, συνεχίζοντας βέβαια να γελάει.

Η συγκεκριμένη μέρα σίγουρα ήταν ξεχωριστή για την ηθοποιό καθώς εκτός από τους φίλους της, είχε κοντά της τόσο την αδελφή της όσο και την ανιψιά της αλλά και τους γιους της που απολάμβαναν και εκείνοι τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η Ντορέττα ανέβασε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις ξεχωριστές, για την ίδια, στιγμές.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *