27/04/2024 6:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελεονώρα Μελέτη! Λαχτάρα με τους γονείς της που ήταν στη Σαρωνίδα

"Έζησαν την αβάσταχτη αγωνία για το τι θα γίνει με την φωτιά"


Με ένα Instagram story που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Σαρωνίδα, όπου βρίσκεται το πατρικό της.

Η παρουσιάστρια του Mega έγραψε χαρακτηριστικά: «Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στην Σαρωνίδα, αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με την φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια.

Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση. Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται, ωστόσο την ίδια στιγμή, εκατοντάδες, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα σπίτια σώθηκαν.

Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης. Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία «ήρεμη», μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα και ένα «ευχαριστώ» στο πυροσβεστικό σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί».

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσω ενός story για κάποια επικριτικά μηνύματα που δέχτηκε:

«Και να ξέρετε ότι μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές αμιγώς προσωπικές με ρωτάνε: “θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;”… “Για τη δημοσιογραφία του κ…λου δεν θα πεις κάτι;” “Για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε”..

Αυτό είναι το πρόβλημα περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμα και αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ».

debater.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *