29/04/2024 12:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πατέρας δύο παιδιών ο Υποπλοίαρχος που έχασε τη ζωή του στη Ραφήνα – Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο 23χρονος ναύτης (βίντεο)

Η 88χρονη που παραβίασε το κόκκινο, είναι καλά στην υγεία της παρότι το δικό της αυτοκίνητο καταστράφηκε


Η σφοδρή σύγκρουση στο σοκαριστικό τροχαίο που έγινε σήμερα Τετάρτη 19/7 στη Ραφήνα είχε θύμα έναν 49χρονο Υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο 49χρονος έχασε τη ζωή του αφού αναποδογύρισε το τζιπ στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο οποίο ήταν συνοδηγός.

Το τροχαίο σημειώθηκε στα φανάρια της Αναλήψεως στη Ραφήνα όταν μια 88χρονη οδηγός παραβίασε -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το κόκκινο και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα.

Το τζιπ σηκώθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε ανάποδα στο πεζοδρόμιο χτυπώντας και σε μία κολόνα. Οι δύο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν.

Ο 49χρονος ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο οδηγός, ένας ναύτης 29 ετών παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς πολύ βαριά τραυματισμένος.

Η 88χρονη αντίθετα είναι καλά στην υγεία της παρότι και το δικό της αυτοκίνητο καταστράφηκε από τη σφοδρή σύγκρουση.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος ναύτης

Ο 23χρονος οδηγός του τζιπ που εμβολίστηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, το οποίο εφημέρευε, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος στην αντιμετώπισή του.

Διασωληνώθηκε, και αφού δόθηκαν από τους γιατρούς οι διαβεβαιώσεις για τη σταθεροποίησή του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου εξαρχής έπρεπε να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 23χρονου είναι κρίσιμη.

H ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι «τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *