17/05/2024 2:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντώνης Γιαζιτζόγλου: Πέρασαν 508 ημέρες από το τρομακτικό τροχαίο

Ανέβασε βίντεο στο Facebook όπου μας δείχνει ένα πολύ μικρό μέρος της πορείας του


Ήταν 1η Μαρτίου του 2022 όταν εμείς μαθαίναμε για ένα πολύ σοβαρό τροχαίο στην Ανατολή κι ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου έμπαινε σε μια διαδικασία που ουδέποτε είχε φανταστεί.

Δύσκολη, επίπονη, με απαίτηση για τεράστια ψυχικά αποθέματα. Θέλει μεγάλα άντερα για να μην μοιρολατρήσεις και να βγεις από το νοσοκομείο αποφασισμένος να ξαναβρείς την παλιά σου ζωή.

Ο ίδιος ο Αντώνης λέει ότι έχει δρόμο ακόμα. Στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook μας δείχνει ένα πολύ μικρό μέρος της πορείας που έχει κάνει αυτές τις 508 ημέρες.

news.marathonpress.gr

Το τρομακτικό τροχαίο στη Νέα Μάκρη

Ο 36χρονος Αντώνης ζει στο Κάτω Σούλι του Μαραθώνα και την 1η Μαρτίου βίωσε την πιο άσχημη εμπειρία της ζωής του στη Λεωφόρο Διονύσου, στη Νέα Μάκρη.

Οδηγώντας τη μηχανή του, εκσφενδονίστηκε, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου αποφάσισε την τελευταία στιγμή να στρίψει χωρίς να βγάλει φλας. Μετά από αυτό η ζωή του Αντώνη από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα άλλαξε δραματικά καθώς από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσής του σε κολώνα, ακρωτηριάστηκε το δεξί του πόδι, ενώ χρειάστηκαν πολλά χειρουργεία για να σωθεί το αριστερό. Εκτός αυτού κόπηκαν και οι τένοντες σε τρία δάχτυλα του χεριού του.

Από το τροχαίο αυτό έχασε το δεξί του πόδι επί τόπου, την ώρα που οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα για να σώσουν το αριστερό πόδι του, όπου τα κατάφεραν μετά από διαδοχικά χειρουργεία.

Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου, ο οποίος χρειάστηκε αίμα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στις εκκλήσεις, έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Άλλωστε, μελλοντικά θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις γιατί η ζημιά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *