17/05/2024 6:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Οδηγός φορτηγού έπεσε σε… ενέδρα συμμορίας Ρομά

Tου άρπαξαν κινητό, μια χρυσή αλυσίδα και βούτηξαν ότι μπορούσαν από το φορτηγό


Οδηγός φορτηγού δέχθηκε αγρια επίθεση στις Αχαρνές, περίπου στις 8 το βράδυ, από μια γνωστή συμμορία νεαρών Ρομά στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας. Ο οδηγός είχε στρίψει με το φορτηγό του στην οδό Αγίου Φανουρίου και Στ. Δαμάσκου, όπου συνηθίζει να κάνει στάση σε πεζούς και οδηγούς.

Αφού ο οδηγός σταμάτησε, οι νεαροί Ρομά προσέγγισαν γρήγορα το φορτηγό και τον αιφνιδίασαν, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσουν. Έπειτα, με αγριότητα, του επιτέθηκαν και του κλέψανε το κινητό του και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Ακόμη, κατάφεραν να σκισουν το μουσαμά του φορτηγού, κλέβοντας ό,τι μπορούσαν από το φορτίο που μετέφερε.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι μοναδικό, καθώς η περιοχή της Αγίας Σωτήρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας από τους νεαρούς Ρομά. Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς οι επιθέσεις έχουν γίνει συχνές, και οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να πάνε στη δουλειά τους φοβούμενοι πιθανές επιθέσεις από τη συμμορία.

Επί του παρόντος, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απαιτούν αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων και των εργαζομένων. Επίσης, έχουν ζητήσει ειδικές επιχειρήσεις της αστυνομίας να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της εγκληματικότητας αποτελεσματικά, προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικές επιθέσεις και να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη στην περιοχή.

acharnaika-nea.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *