16/05/2024 6:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πουλάει το σπίτι του στον Γέρακα

Ο λόγος που το αποφάσισε είναι γιατί μπορεί να πηρώνει τη δόση του δανείου του


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια δυσάρεστη ανάρτηση σχετικά με το σπίτι του στον Γέρακα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, που ανάρτησε το σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι πωλείται.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξήγησε πως η πώληση δεν ήταν δική του επιλογή αλλά μια αναγκαία λύση. Στο σπίτι αυτό όπως λέει έμεν με την συζυγό του Ναταλί Κάκκαβα και τα δυο παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005, πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε (πρώτη κατοικία)‼️

Μετά από 3 χρόνια, η τράπεζα με ενημέρωσε πως θα μείωνε τη δόση μου κατά 200€. Φυσικά, χάρηκα για αυτό, αλλά η τράπεζα με ενημέρωσε πως θα εφάρμοζε ελβετικό καθεστώς στο δάνειο (χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, με αποτέλεσμα την ουσιαστική καταστροφή).

Έτσι, το σπίτι στον οποίο μεγάλωσαν τα παιδιά μας πωλείται, κυρίως για να εξοφληθεί το εν λόγω δάνειο (που μοιάζει με βαρέλι χωρίς πάτο) ❌. Εύχομαι δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες και ελπίζω να βρουν δικαιοσύνη‼️ Και όπως πάντα, υγεία πάνω απ’ όλα‼️‼️‼️ Καλό μήνα σε όλους

☑️. Υ.Γ. 1: Το πεύκο που βλέπετε αριστερά φύτεψα τότε που μπήκα στο σπίτι (ήταν 30 εκατοστά), ενώ το δέντρο λέιλαντ που βλέπετε δεξιά φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας 🧿❤️. Αυτά‼️‼️‼️»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *